19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Recep Kaya’dan ‘1 Dolar’ göndermesi

Siyaset 24.03.2021 - 09:32, Güncelleme: 24.03.2021 - 09:32
 

Recep Kaya’dan ‘1 Dolar’ göndermesi

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’ın görevden alınmasının ardından yükselen dolar kuru hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete yüklenenlere, “Ederlerini bir doların değerine bağlayan cıvıklar döviz yükseldi diye seviniyor” dedi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, yükselen dolar kurunun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklenen muhalefete karşılık, “Onlar ne derse desin biz sonuna kadar Erdoğan ve devletimin yanındayım” dedi.  Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’ın görevden alınmasının ardından haftaya yüzde 17 değer kaybıyla başlayan TL Türkiye gündemine bomba gibi oturdu. Muhalif partilerin her kademesinden Merkez Bankası başkanının kısa aralıklarla değişmesine ve bu sebeple de artan dolar kuruna tepki geldi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden doların yükselmesine tepki gösterenleri imalı bir dille eleştirdi.  1 DOLAR GÖNDERMESİ Kaya eleştirisinde, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından Fetullahçı Terör Örgütü’nün kullandığı ve aralarında şifre olarak belirlenen ‘1 Dolar’ göndermesinde de bulundu. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya açıklamasında, “Ederlerini bir doların değerine bağlayan cıvıklar döviz yükseldi diye seviniyor. Onlar ne derse desin biz sonuna kadar Erdoğan ve devletimin yanındayım” ifadelerine yer verdi.
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’ın görevden alınmasının ardından yükselen dolar kuru hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete yüklenenlere, “Ederlerini bir doların değerine bağlayan cıvıklar döviz yükseldi diye seviniyor” dedi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, yükselen dolar kurunun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklenen muhalefete karşılık, “Onlar ne derse desin biz sonuna kadar Erdoğan ve devletimin yanındayım” dedi. 

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’ın görevden alınmasının ardından haftaya yüzde 17 değer kaybıyla başlayan TL Türkiye gündemine bomba gibi oturdu. Muhalif partilerin her kademesinden Merkez Bankası başkanının kısa aralıklarla değişmesine ve bu sebeple de artan dolar kuruna tepki geldi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden doların yükselmesine tepki gösterenleri imalı bir dille eleştirdi. 
1 DOLAR GÖNDERMESİ
Kaya eleştirisinde, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından Fetullahçı Terör Örgütü’nün kullandığı ve aralarında şifre olarak belirlenen ‘1 Dolar’ göndermesinde de bulundu. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya açıklamasında, “Ederlerini bir doların değerine bağlayan cıvıklar döviz yükseldi diye seviniyor. Onlar ne derse desin biz sonuna kadar Erdoğan ve devletimin yanındayım” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.