CHP’den Adnan Üner açıklaması

Siyaset 25.03.2021 - 15:49, Güncelleme: 25.03.2021 - 15:49
 

CHP’den Adnan Üner açıklaması

CHP’den Adnan Üner açıklaması

CHP Gebze İlçe Başkanlığı, yazdığı köşe yazısı ile hapis cezasına çarptırılan gazeteci Adnan Üner hakkında bir basın açıklaması yaptı. CHP’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Ülkemizin basın özgürlüğü sıralamasında dünyanın geri kalmış ülkelerinden de daha geri bir sırada olduğu hepimizin malumu. İktidara yakın değilseniz, yolsuzluğu, haksızlığı sürekli dile getiriyorsanız en iyi ihtimalle mahkemelerde tazminat davalarıyla uğraşırsınız. Ya da önceki dönemki belediye başkanı ve ekibi ile ilgili yaptığı haberler yüzünden cezası kesilen bölgemizin önemli değerlerinden Adnan Üner gibi cezaevine girersiniz. Delil yeterliliği bile olmadan 60 yaşında bir gazetecinin sırf yaptığı haberlerden ötürü siyasi kararlar ile böyle bir şekilde cezalandırılmasını şiddetle kınıyorum. Kararın bir an önce hukuka uygun olarak düzenlenmesini umuyorum. Delil yeterliliği bile olmadan 60 yaşında bir gazetecinin sırf yaptığı haberlerden ötürü siyasi kararlar ile böyle bir şekilde cezalandırılmasını şiddetle kınıyorum. Kararın bir an önce hukuka uygun olarak düzenlenmesini umuyorum.”
CHP’den Adnan Üner açıklaması

CHP Gebze İlçe Başkanlığı, yazdığı köşe yazısı ile hapis cezasına çarptırılan gazeteci Adnan Üner hakkında bir basın açıklaması yaptı.

CHP’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Ülkemizin basın özgürlüğü sıralamasında dünyanın geri kalmış ülkelerinden de daha geri bir sırada olduğu hepimizin malumu. İktidara yakın değilseniz, yolsuzluğu, haksızlığı sürekli dile getiriyorsanız en iyi ihtimalle mahkemelerde tazminat davalarıyla uğraşırsınız. Ya da önceki dönemki belediye başkanı ve ekibi ile ilgili yaptığı haberler yüzünden cezası kesilen bölgemizin önemli değerlerinden Adnan Üner gibi cezaevine girersiniz. Delil yeterliliği bile olmadan 60 yaşında bir gazetecinin sırf yaptığı haberlerden ötürü siyasi kararlar ile böyle bir şekilde cezalandırılmasını şiddetle kınıyorum. Kararın bir an önce hukuka uygun olarak düzenlenmesini umuyorum. Delil yeterliliği bile olmadan 60 yaşında bir gazetecinin sırf yaptığı haberlerden ötürü siyasi kararlar ile böyle bir şekilde cezalandırılmasını şiddetle kınıyorum. Kararın bir an önce hukuka uygun olarak düzenlenmesini umuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.