AK Parti başkanlarından ‘İstanbul Sözleşmesi’ göndermesi

Siyaset 26.03.2021 - 10:07, Güncelleme: 26.03.2021 - 10:07
 

AK Parti başkanlarından ‘İstanbul Sözleşmesi’ göndermesi

AK Parti’nin kabalalık gerçekleşen 7. Büyük olağan kongresi birçok kesim tarafından eleştirilirken bölgemiz ilçe başkanları eleştirilerin yersiz olduğunu söyleyerek ‘İstanbul Sözleşmesi’ göndermesinde bulundu. AK Başkanlar “Muhalefet İstanbul sözleşmesi için sokaklara akın ederken korona yok muydu?” ifadesini kullandılar

AK Parti’nin Ankara’da gerçekleştirdiği 7. Büyük kongresinin yankıları devam ediyor. Muhalefetin kalabalık nedeniyle eleştirdiği kongre sonrası izlenimlerini bölgemiz AK Parti İlçe Başkanlarına sizler için sorarak görüşlerini aldık. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay eleştirilerin aksine kongrenin kontrollü, denetimli olarak yapıldığını ayrıca kongre öncesinde kovid testlerinin yapıldığını ifade etti. İlçe Başkanları ayrıca “Muhalefet İstanbul sözleşmesi için sokaklara akın ederken korona yok muydu?” ifadesini kullandılar. İşte ilçe başkanlarının kongre izlenimleri… “BİR HAYIRLI OLSUN BEKLERDİM” AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya kongre değerlendirmesini gazetemiz için yaptı. Başkan Kaya açıklamasında “2023 ruhuyla gerçekleştirdiğimiz büyük kongremiz oldukça güzeldi. Kocaeli’deki katılım da oldukça iyiydi. Kocaeli her zamanki yerindeydi. Bizler canla başla çalışmaya hizmet yapmaya devam edeceğiz. 2023 hedeflerimiz noktasında çalışmaya devam edeceğiz. Yapılan eleştiriler herkesin kendi görüşüdür. Diyecek bir şey yok” derken ayrıca “Kongre öncesinde testler yapıldı. Pozitif çıkan vekilimiz oldu. Sayın Şeker’e geçmiş olsun diyorum. İstanbul sözleşmesi için sokakları dolduranlar şimdi eleştiri yapıyor. Hizmet yapmamızı kıskanıyorlar. Onlar her ne kadar rahatsız olsalar da hizmete devam edeceğiz. Kendilerinden bir hayırlı olsun beklerdim” yorumu yaptı. “MUHALEFET SÖZLEŞME İÇİN TOPLANMADI MI?” AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay da gazetemize kongre adına görüş verdi. Başkan Günay, “AK Parti ailesi 2023 öncesi enerji ve moral buldu” derken kongrenin hayırlı olmasını diledi. Başkan Günay, “Kongremiz gayet güzeldi. Bizler hizmet derdindeyiz. Bizler memleket sevdamızla çalışıyoruz. Eleştiriler konusunda benim de yorumum belli. İstanbul sözleşmesi için muhalefet sokaklara indi. Bizler kongre öncesi testler yaptırdık, denetlemeler yapıldı. Ben de hayırlı olsun beklerdim açıkçası, inşallah yolumuza devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.  “ONLARIN NEZAKETSİZLİĞİNE ALIŞTIK” AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay da yapılan kongrenin millete hayırlı olmasını dilediklerini kaydederek “Bizler yeni bir nefesle yeni bir nefesle ülkemiz adına kongremizi gerçekleştirdik, hayırlı olsun. İnanıyorum ki bu coşku bu sevgi seli devam edecek. AK Parti ailesi olarak aynı coşkuyla aynı ruhla devam edeceğiz” ifadesini kullandı. Eleştirilere cevap veren Başkan Acay, “Muhalefetten ben de bir hayırlı olsun beklerdim, çünkü bizler nezaket olarak hep öyle davranıyoruz. Kendilerinin nezaketsizliğine alıştık. Milletimizin insanımızın sağlığını onlar kadar düşünürüz. Tüm testler, kodlar, kontroller yapıldı. İçimiz rahat. Onlar da merak etmesin bizler bu memleket insanının sağlığını ihmal etmeyiz, kendileri neden alanlardalar madem salgın var? AK Parti ailesinin başarısının önüne geçmek isteyenler boşuna bir çaba içerisindeler” diye konuştu.
AK Parti’nin kabalalık gerçekleşen 7. Büyük olağan kongresi birçok kesim tarafından eleştirilirken bölgemiz ilçe başkanları eleştirilerin yersiz olduğunu söyleyerek ‘İstanbul Sözleşmesi’ göndermesinde bulundu. AK Başkanlar “Muhalefet İstanbul sözleşmesi için sokaklara akın ederken korona yok muydu?” ifadesini kullandılar

AK Parti’nin Ankara’da gerçekleştirdiği 7. Büyük kongresinin yankıları devam ediyor. Muhalefetin kalabalık nedeniyle eleştirdiği kongre sonrası izlenimlerini bölgemiz AK Parti İlçe Başkanlarına sizler için sorarak görüşlerini aldık. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay eleştirilerin aksine kongrenin kontrollü, denetimli olarak yapıldığını ayrıca kongre öncesinde kovid testlerinin yapıldığını ifade etti. İlçe Başkanları ayrıca “Muhalefet İstanbul sözleşmesi için sokaklara akın ederken korona yok muydu?” ifadesini kullandılar. İşte ilçe başkanlarının kongre izlenimleri…

“BİR HAYIRLI OLSUN BEKLERDİM”
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya kongre değerlendirmesini gazetemiz için yaptı. Başkan Kaya açıklamasında “2023 ruhuyla gerçekleştirdiğimiz büyük kongremiz oldukça güzeldi. Kocaeli’deki katılım da oldukça iyiydi. Kocaeli her zamanki yerindeydi. Bizler canla başla çalışmaya hizmet yapmaya devam edeceğiz. 2023 hedeflerimiz noktasında çalışmaya devam edeceğiz. Yapılan eleştiriler herkesin kendi görüşüdür. Diyecek bir şey yok” derken ayrıca “Kongre öncesinde testler yapıldı. Pozitif çıkan vekilimiz oldu. Sayın Şeker’e geçmiş olsun diyorum. İstanbul sözleşmesi için sokakları dolduranlar şimdi eleştiri yapıyor. Hizmet yapmamızı kıskanıyorlar. Onlar her ne kadar rahatsız olsalar da hizmete devam edeceğiz. Kendilerinden bir hayırlı olsun beklerdim” yorumu yaptı.
“MUHALEFET SÖZLEŞME İÇİN TOPLANMADI MI?”
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay da gazetemize kongre adına görüş verdi. Başkan Günay, “AK Parti ailesi 2023 öncesi enerji ve moral buldu” derken kongrenin hayırlı olmasını diledi. Başkan Günay, “Kongremiz gayet güzeldi. Bizler hizmet derdindeyiz. Bizler memleket sevdamızla çalışıyoruz. Eleştiriler konusunda benim de yorumum belli. İstanbul sözleşmesi için muhalefet sokaklara indi. Bizler kongre öncesi testler yaptırdık, denetlemeler yapıldı. Ben de hayırlı olsun beklerdim açıkçası, inşallah yolumuza devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. 
“ONLARIN NEZAKETSİZLİĞİNE ALIŞTIK”
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay da yapılan kongrenin millete hayırlı olmasını dilediklerini kaydederek “Bizler yeni bir nefesle yeni bir nefesle ülkemiz adına kongremizi gerçekleştirdik, hayırlı olsun. İnanıyorum ki bu coşku bu sevgi seli devam edecek. AK Parti ailesi olarak aynı coşkuyla aynı ruhla devam edeceğiz” ifadesini kullandı. Eleştirilere cevap veren Başkan Acay, “Muhalefetten ben de bir hayırlı olsun beklerdim, çünkü bizler nezaket olarak hep öyle davranıyoruz. Kendilerinin nezaketsizliğine alıştık. Milletimizin insanımızın sağlığını onlar kadar düşünürüz. Tüm testler, kodlar, kontroller yapıldı. İçimiz rahat. Onlar da merak etmesin bizler bu memleket insanının sağlığını ihmal etmeyiz, kendileri neden alanlardalar madem salgın var? AK Parti ailesinin başarısının önüne geçmek isteyenler boşuna bir çaba içerisindeler” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.