Burası Gebzespor, burada siyaset olmaz

Gündem 28.03.2021 - 11:27, Güncelleme: 28.03.2021 - 11:27
 

Burası Gebzespor, burada siyaset olmaz

Refik Sıla Güvenç yazdı...

Gebzespor camiası yeni sezon öncesinde kahvaltıda bir araya geldi. Siyasi partilerin ilçe başkanları ve sivil toplum kuruluşu yetkilileri düzenlenen programa ilgi gösterdi. Yeni sezon bilgilendirmesi yapan Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı zor günlere rağmen Gebzespor için mücadele ettiklerini ve herkese bu anlamda görevler düştüğünü söyledi. Programdaki birlik ve beraberlik tablosu inşallah sezon boyunca devam eder ve kentimizin markası Gebzespor başarılı bir sezon geçirir. ** Gerçekleştirilen programa AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel gibi siyasetçiler katıldı. Gebzespor adına bir araya gelen isimler siyaseti bir yana bırakarak mor menekşe için önemli mesajlar verdiler. Birlik ve beraberlik görüntüleri herkese örnek olacak ve alkışlanacak cinstendi. ** İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü’nün verdiği mesajlar önemliydi. Bu mesajlara katkı sunan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın söylediği “Burası Gebzespor burada siyaset olmaz” sözleri programdaki beraberliğin bir kanıtı oldu. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın destek mesajı da programa damga vurdu. Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel de yapıcı sözleriyle büyük destek gördüler. ** Tüm bu güzellikler ve mesajlar umut ediyorum ki lafta kalmaz. Sezonun ilk maçından itibaren Gebzespor’a olan destek katlanarak artar. Siyaset sokakta, meydanda, seçim dönemlerinde sandıkta yapılır. Söz konusu kentimizin markası Gebzespor olunca siyaset bir yana bırakılıp herkes el ele gönül gönüle verir. Recep Avcı’nın düzenlediği program bu anlamda oldukça güzel görüntülere ve anlara sahne oldu. Bu güzel görüntülere sahiden ihtiyacımız vardı. ** Gebzespor bu sezon kombine satamıyor, reklam alamıyor. Başkan Recep Avcı ve ekibinin işi gerçekten kolay değil. Bu anlamda hepimiz Avcı ve ekibine destek sunmalıyız. Gebzespor için oluşturulan forma satışı kampanyasına herkes elinden geldiği kadar destek olmalı. Gebzespor’u yaşatmak her Gebzelinin önceliği olmalı. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, Gebzespor konusunda bir araya gelmeliyiz. Gebzespor yaşadıkça Gebze kenti çok daha güzel günleri yaşayacaktır.
Refik Sıla Güvenç yazdı...

Gebzespor camiası yeni sezon öncesinde kahvaltıda bir araya geldi. Siyasi partilerin ilçe başkanları ve sivil toplum kuruluşu yetkilileri düzenlenen programa ilgi gösterdi. Yeni sezon bilgilendirmesi yapan Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı zor günlere rağmen Gebzespor için mücadele ettiklerini ve herkese bu anlamda görevler düştüğünü söyledi. Programdaki birlik ve beraberlik tablosu inşallah sezon boyunca devam eder ve kentimizin markası Gebzespor başarılı bir sezon geçirir.

**

Gerçekleştirilen programa AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel gibi siyasetçiler katıldı. Gebzespor adına bir araya gelen isimler siyaseti bir yana bırakarak mor menekşe için önemli mesajlar verdiler. Birlik ve beraberlik görüntüleri herkese örnek olacak ve alkışlanacak cinstendi.

**

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü’nün verdiği mesajlar önemliydi. Bu mesajlara katkı sunan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın söylediği “Burası Gebzespor burada siyaset olmaz” sözleri programdaki beraberliğin bir kanıtı oldu. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın destek mesajı da programa damga vurdu. Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel de yapıcı sözleriyle büyük destek gördüler.

**

Tüm bu güzellikler ve mesajlar umut ediyorum ki lafta kalmaz. Sezonun ilk maçından itibaren Gebzespor’a olan destek katlanarak artar. Siyaset sokakta, meydanda, seçim dönemlerinde sandıkta yapılır. Söz konusu kentimizin markası Gebzespor olunca siyaset bir yana bırakılıp herkes el ele gönül gönüle verir. Recep Avcı’nın düzenlediği program bu anlamda oldukça güzel görüntülere ve anlara sahne oldu. Bu güzel görüntülere sahiden ihtiyacımız vardı.

**

Gebzespor bu sezon kombine satamıyor, reklam alamıyor. Başkan Recep Avcı ve ekibinin işi gerçekten kolay değil. Bu anlamda hepimiz Avcı ve ekibine destek sunmalıyız. Gebzespor için oluşturulan forma satışı kampanyasına herkes elinden geldiği kadar destek olmalı. Gebzespor’u yaşatmak her Gebzelinin önceliği olmalı. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, Gebzespor konusunda bir araya gelmeliyiz. Gebzespor yaşadıkça Gebze kenti çok daha güzel günleri yaşayacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.