Fatma Kaplan Hürriyet düğmeye Dilovası’ndan bastı

Siyaset 29.03.2021 - 10:55, Güncelleme: 29.03.2021 - 10:55
 

Fatma Kaplan Hürriyet düğmeye Dilovası’ndan bastı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 2023 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için düğmeye Dilovası’ndan bastı.

Kocaeli Ağrılı Dernekler Federasyonu Kongresi, Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongreye; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Ağrılılar Dernekleri Federasyon Başkanı Ömer Yıldırım, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, siyasi parti temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı. Kongrenin hayırlı olmasını dileyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kongrenin ardından Dilovası’nda sahaya indi. ADAYLIK ÇALIŞMALARINA DİLOVASI’NDAN BAŞLADI Esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Hürriyet, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için düğmeye Dilovası’ndan basmış oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da geçtiğimiz aylarda Kocaeli’nde katıldığı bir programda esprili bir dille, “Büyükşehir Belediye Başkanımız affedersiniz İzmit Belediye başkanımız hiçbir ayrım yapmıyor” demişti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı daha önce de sık sık dile getirilen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 2023 yerel seçimlerine hazırlık çalışmalarını Dilovası ziyaretleri ile başlatmış oldu. Hürriyet, Dilovası’nda oldukça sıcak karşılandı.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 2023 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için düğmeye Dilovası’ndan bastı.

Kocaeli Ağrılı Dernekler Federasyonu Kongresi, Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongreye; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Ağrılılar Dernekleri Federasyon Başkanı Ömer Yıldırım, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, siyasi parti temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı. Kongrenin hayırlı olmasını dileyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kongrenin ardından Dilovası’nda sahaya indi.

ADAYLIK ÇALIŞMALARINA DİLOVASI’NDAN BAŞLADI

Esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Hürriyet, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için düğmeye Dilovası’ndan basmış oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da geçtiğimiz aylarda Kocaeli’nde katıldığı bir programda esprili bir dille, “Büyükşehir Belediye Başkanımız affedersiniz İzmit Belediye başkanımız hiçbir ayrım yapmıyor” demişti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı daha önce de sık sık dile getirilen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 2023 yerel seçimlerine hazırlık çalışmalarını Dilovası ziyaretleri ile başlatmış oldu. Hürriyet, Dilovası’nda oldukça sıcak karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.