Faziletli gençler 20 yıl sonra bir arada!

Siyaset 29.03.2021 - 12:02, Güncelleme: 29.03.2021 - 12:02
 

Faziletli gençler 20 yıl sonra bir arada!

Faziletli gençler 20 yıl sonra bir arada!

Fazilet Partisi Gebze’nin 1997 -2001 tarihleri arasında görev yapan eski Milli Görüşçü gençleri tekrardan bir araya gelerek eskileri yad etti. Aradan geçen yıllara rağmen birbirleri ile irtibatı kesmeyen Milli Görüşçü gençlerin farklı siyasi partilerde olmaları da samimiyetlerine gölge düşürmedi. Bir dönem faaliyetleriyle Gebze’ye damgasını vuran; 1997 -2001 tarihleri arasında faaliyet gösteren Milli Görüş partilerinden, Fazilet Partisi Gebze’nin o dönem Gençlik Komisyonu üyeleri, 20 yıl sonra bir araya gelerek eski günleri yad etti. Şu anda farklı siyasi partilerde görev yapan eski Milli Görüşçü gençler aradan geçen yıllara rağmen birbirleri ile hiç irtibatı kesmediler. Farklı siyasi partilerde olmaları onların samimiyetine asla gölge düşürmedi. Bu yönüyle de örnek teşkil eden Faziletli gençler büyüklere bu konuda örnek teşkil ettiler. KARAGÜLLE, MİLLİ GÖRÜŞÇÜLERİ BİR ARAYA TOPLADI Dönemin Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Karagülle’nin organizasyonunda ve Komisyon üyelerinden Faruk Pembegüllü’nün İnönü Mahallesi’nde yeni açtığı MATPAN Showroom’da bir araya gelen Faziletli gençler bundan sonra sık sık bir araya gelerek hasbihali sıklaştırmayı planladı. Ramazan ayında yapılacak bir iftar programı ile 2. Buluşmayı da planladılar. Toplantının bir de sürpriz misafiri vardı. Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman. Vekil’de eski bir Milli Görüşçü olarak o günlerin özleminden bazı pasajlar paylaştı.
Faziletli gençler 20 yıl sonra bir arada!

Fazilet Partisi Gebze’nin 1997 -2001 tarihleri arasında görev yapan eski Milli Görüşçü gençleri tekrardan bir araya gelerek eskileri yad etti. Aradan geçen yıllara rağmen birbirleri ile irtibatı kesmeyen Milli Görüşçü gençlerin farklı siyasi partilerde olmaları da samimiyetlerine gölge düşürmedi.

Bir dönem faaliyetleriyle Gebze’ye damgasını vuran; 1997 -2001 tarihleri arasında faaliyet gösteren Milli Görüş partilerinden, Fazilet Partisi Gebze’nin o dönem Gençlik Komisyonu üyeleri, 20 yıl sonra bir araya gelerek eski günleri yad etti. Şu anda farklı siyasi partilerde görev yapan eski Milli Görüşçü gençler aradan geçen yıllara rağmen birbirleri ile hiç irtibatı kesmediler. Farklı siyasi partilerde olmaları onların samimiyetine asla gölge düşürmedi. Bu yönüyle de örnek teşkil eden Faziletli gençler büyüklere bu konuda örnek teşkil ettiler.

KARAGÜLLE, MİLLİ GÖRÜŞÇÜLERİ BİR ARAYA TOPLADI

Dönemin Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Karagülle’nin organizasyonunda ve Komisyon üyelerinden Faruk Pembegüllü’nün İnönü Mahallesi’nde yeni açtığı MATPAN Showroom’da bir araya gelen Faziletli gençler bundan sonra sık sık bir araya gelerek hasbihali sıklaştırmayı planladı. Ramazan ayında yapılacak bir iftar programı ile 2. Buluşmayı da planladılar. Toplantının bir de sürpriz misafiri vardı. Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman. Vekil’de eski bir Milli Görüşçü olarak o günlerin özleminden bazı pasajlar paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.