“Gebze siyasetine kaliteli arkadaşlar kazandırdık”

Gebze 06.04.2021 - 10:43, Güncelleme: 06.04.2021 - 10:43
 

“Gebze siyasetine kaliteli arkadaşlar kazandırdık”

Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş ilçe binasında düzenlediği toplantıda, “Biz Gebze siyasetine birbirinden kaliteli arkadaşlar kazandırdık. Siyasetin ahlaki erezyona uğradığı zamanlarda DEVA Parti’sinin bu donanımlı arkadaşlarımızı siyasete kazandırması çok büyük bir atılımdır” dedi.

İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıya; Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş ve yönetimi katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Memiş, “Merkeze oynayan siyasi parti olarak ilçe binamızı da buna uygun olarak seçmek istedik. Çok hızlı bir ivme ile tüm Türkiye’de teşkilatlanmaları bitirdik. Elimizdeki verilere göre Deva Partisi olası bir seçime kazanmaya hak kazanıyor. Türkiye’nin ihtiyacı olan değerler neyse Deva Partisi de bunları kapsıyor. Gebze olarak 8 Mart öncesinde bir aramamız olmuştu. Parti daha kurulmadan önce web sayfası açarak Türkiye’nin her coğrafyasından insana kapılarını açtı. Buradaki arkadaşlarımızın hemen hemen hepsi gönüllü olarak geldi. Liyakat dediğimiz olayı daha parti çalışmaları başlarken bu ilkeyi uygulamaya çalışıyoruz. SEÇİLEREK GEBZE SİYASETİNİN SAHNESİNE ÇIKTIK Bizim atamamızdan sonra kurucu yönetimimizi oluşturduk. 8 Kasım’da kongremizi gerçekleştirerek seçilmiş olarak Gebze siyasetinin sahnesine çıktık. Şu an Türkiye yaşayan ve yaşamayan partiler mezarlığı. Biz arkadaşlarımızla yola çıktık ve 6 aydır pandemi şartlarına rağmen büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Gebze’nin temel meseleleri ile ilgili ne yapacağımızı partili arkadaşlarımızla düşünüyoruz. Bu partide yer alanlar bu partiyi yönetecek kapasiteye sahip. Biz Gebze siyasetine birbirinden kaliteli arkadaşlar kazandırdık. Siyasetin ahlaki erezyona uğradığı zamanlarda DEVA Parti’sinin bu donanımlı arkadaşlarımızı siyasete kazandırması çok büyük bir atılımdır. Birbirinden değerli ve nitelikli arkadaşlar bir araya gelerek bu önemli yolda yürüyor.” 20 MAHALLE BAŞKANIMIZI ATADIK Bu zamana kadar 20 mahalle temsilciliğimizin başkanını atadık ve yönetimi en az 5 kişi olacak. Cinsiyet kotası diye bir kavramımız var. Bir mahalle temsilciliğinde 3 kadın varsa, 2 tane de erkek olmak zorunda. Şu anda 700 canlı üyemiz var. Biz siyasi arenayı temizlemek için temiz insanlar siyasete çekiyoruz. Mesele şu ki bizim tabanımızı sağlam oturtmamız. Bize gösterilen teveccüh de beklediğimizden daha fazla. Biz partiye gelen insanlara yük vaat ediyoruz.” PALAVRA BU ÜLKEDE BAŞTACI OLDU Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün, “Biz sessiz devrim yaptık” sözleri hakkında açıklamada bulunan Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, “Arkadaş sessiz devrim yapmış keşke biz de görsek. Arkadaş seçilmiş, yapacağı her icraat zaten görevi. Keşke yapmış olsa ama maalesef gerçek böyle değil. Trafik Ahmet Pembegüllü Bulvarı’ndan başlıyor kendi makamına kadar gidiyor bu mu devrim? Sokakta insanlar yok bunu mu sessizlik olarak anlıyor. Eğer sessiz devrim varsa hep beraber gezelim vatandaş ne diyor bir dinleyelim onları bu devrim neymiş öğrenelim. Palavra bu ülkede baş tacı oldu. Bunlar karın doyurmuyor” dedi.
Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş ilçe binasında düzenlediği toplantıda, “Biz Gebze siyasetine birbirinden kaliteli arkadaşlar kazandırdık. Siyasetin ahlaki erezyona uğradığı zamanlarda DEVA Parti’sinin bu donanımlı arkadaşlarımızı siyasete kazandırması çok büyük bir atılımdır” dedi.

İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıya; Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş ve yönetimi katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Memiş, “Merkeze oynayan siyasi parti olarak ilçe binamızı da buna uygun olarak seçmek istedik. Çok hızlı bir ivme ile tüm Türkiye’de teşkilatlanmaları bitirdik. Elimizdeki verilere göre Deva Partisi olası bir seçime kazanmaya hak kazanıyor. Türkiye’nin ihtiyacı olan değerler neyse Deva Partisi de bunları kapsıyor. Gebze olarak 8 Mart öncesinde bir aramamız olmuştu. Parti daha kurulmadan önce web sayfası açarak Türkiye’nin her coğrafyasından insana kapılarını açtı. Buradaki arkadaşlarımızın hemen hemen hepsi gönüllü olarak geldi. Liyakat dediğimiz olayı daha parti çalışmaları başlarken bu ilkeyi uygulamaya çalışıyoruz.

SEÇİLEREK GEBZE SİYASETİNİN SAHNESİNE ÇIKTIK

Bizim atamamızdan sonra kurucu yönetimimizi oluşturduk. 8 Kasım’da kongremizi gerçekleştirerek seçilmiş olarak Gebze siyasetinin sahnesine çıktık. Şu an Türkiye yaşayan ve yaşamayan partiler mezarlığı. Biz arkadaşlarımızla yola çıktık ve 6 aydır pandemi şartlarına rağmen büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Gebze’nin temel meseleleri ile ilgili ne yapacağımızı partili arkadaşlarımızla düşünüyoruz. Bu partide yer alanlar bu partiyi yönetecek kapasiteye sahip. Biz Gebze siyasetine birbirinden kaliteli arkadaşlar kazandırdık. Siyasetin ahlaki erezyona uğradığı zamanlarda DEVA Parti’sinin bu donanımlı arkadaşlarımızı siyasete kazandırması çok büyük bir atılımdır. Birbirinden değerli ve nitelikli arkadaşlar bir araya gelerek bu önemli yolda yürüyor.”

20 MAHALLE BAŞKANIMIZI ATADIK

Bu zamana kadar 20 mahalle temsilciliğimizin başkanını atadık ve yönetimi en az 5 kişi olacak. Cinsiyet kotası diye bir kavramımız var. Bir mahalle temsilciliğinde 3 kadın varsa, 2 tane de erkek olmak zorunda. Şu anda 700 canlı üyemiz var. Biz siyasi arenayı temizlemek için temiz insanlar siyasete çekiyoruz. Mesele şu ki bizim tabanımızı sağlam oturtmamız. Bize gösterilen teveccüh de beklediğimizden daha fazla. Biz partiye gelen insanlara yük vaat ediyoruz.”

PALAVRA BU ÜLKEDE BAŞTACI OLDU

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün, “Biz sessiz devrim yaptık” sözleri hakkında açıklamada bulunan Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, “Arkadaş sessiz devrim yapmış keşke biz de görsek. Arkadaş seçilmiş, yapacağı her icraat zaten görevi. Keşke yapmış olsa ama maalesef gerçek böyle değil. Trafik Ahmet Pembegüllü Bulvarı’ndan başlıyor kendi makamına kadar gidiyor bu mu devrim? Sokakta insanlar yok bunu mu sessizlik olarak anlıyor. Eğer sessiz devrim varsa hep beraber gezelim vatandaş ne diyor bir dinleyelim onları bu devrim neymiş öğrenelim. Palavra bu ülkede baş tacı oldu. Bunlar karın doyurmuyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.