Darıca’da Ramazan ayı dayanışma içinde geçecek

Darıca 06.04.2021 - 17:29, Güncelleme: 06.04.2021 - 17:29
 

Darıca’da Ramazan ayı dayanışma içinde geçecek

Darıca’da Ramazan ayı dayanışma içinde geçecek

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, pandemi süreci boyunca devam eden ihtiyaç sahiplerine ve koronavirüs geçiren vatandaşlar için başlattıkları sıcak yemek hizmetini, Ramazan ayında da sürdüreceklerin dile getirdi. Başkan Bıyık, “Ramazan Ayı’nın maksadına uygun bir şekilde ihtiyaç sahibi olan ailelere yemek servisi yapma kararı aldık” dedi. Darıca Belediyesi Nisan Ayı olağan meclis toplantısı meclis salonunda gerçekleştirildi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın başkanlığında başlayan meclis toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Nisan Ayı olağan meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Görevimizde 2 yılı devirdik. 2 yılda gerçekten ülkemizin içinde bulunduğu pandemi sürecine rağmen ekibimizle birlikte çok ciddi çalışmalar yaptık. Büyükşehir belediyemiz ile geldiğimiz günden bu yana özellikle başta millet bahçemiz olmak üzere altyapı çalışmaları ile şehrimizde değişim hareketi başlattık. AHMET HAKAN HOCAOĞLU BAŞKAN BIYIK EMEKLİ AMİRALLERİ KINADI Cengiz Topel Caddesi, Emek Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları, Kazım Karabekir Mahallesi’nde sağlık ocağı gibi birçok alanda vatandaşımızın hayır duasını almaya çalışıyoruz. Zorluklarımız var ama gayretimiz ve çabamız Darıca halkının yarınlara daha emin adımlarla ilerleyebilmesi için. Bu süreci inşallah hep birlikte oluşturacağız. Yaklaşan Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. İçinde çok kıymetli bir gece olan Kadir Gecesi’ne ulaşmayı rabbim nasip etsin. Biz de Ramazan Ayı’nın maksadına uygun bir şekilde ihtiyaç sahibi olan ailelere yemek servisi yapma kararı aldık. Geçtiğimiz günlerde bir gece yarısı 103 tane generalin bir bildiri ile Türkiye’yi eski günlere getirmek gibi bir niyeti olduğunu da gözlemledik. Bir nevi darbe girişimine çanak tutun bir anlayış olduğunu bilerek kınıyorum.” FİKRET AĞBABA MECLİSTE KORONA TEDİRGİNLİĞİ Başkan Bıyık’ın konuşmasını ardından katip seçimliği ve meclis başkanvekilliği seçimleri yapıldı. Yapılan seçimlere göre; Darıca Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Hüsamettin Ergül oldu. Belediye meclis toplantısına koronavirüs temaslı oldukları için evlerinde karantina alınan AK Parti Meclis Üyesi Ahmet Hakan Hocaoğlu ve MHP Meclis Üyesi Fikret Ağbaba katılamadı.
Darıca’da Ramazan ayı dayanışma içinde geçecek

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, pandemi süreci boyunca devam eden ihtiyaç sahiplerine ve koronavirüs geçiren vatandaşlar için başlattıkları sıcak yemek hizmetini, Ramazan ayında da sürdüreceklerin dile getirdi. Başkan Bıyık, “Ramazan Ayı’nın maksadına uygun bir şekilde ihtiyaç sahibi olan ailelere yemek servisi yapma kararı aldık” dedi.

Darıca Belediyesi Nisan Ayı olağan meclis toplantısı meclis salonunda gerçekleştirildi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın başkanlığında başlayan meclis toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Nisan Ayı olağan meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Görevimizde 2 yılı devirdik. 2 yılda gerçekten ülkemizin içinde bulunduğu pandemi sürecine rağmen ekibimizle birlikte çok ciddi çalışmalar yaptık. Büyükşehir belediyemiz ile geldiğimiz günden bu yana özellikle başta millet bahçemiz olmak üzere altyapı çalışmaları ile şehrimizde değişim hareketi başlattık.

AHMET HAKAN HOCAOĞLU

BAŞKAN BIYIK EMEKLİ AMİRALLERİ KINADI

Cengiz Topel Caddesi, Emek Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları, Kazım Karabekir Mahallesi’nde sağlık ocağı gibi birçok alanda vatandaşımızın hayır duasını almaya çalışıyoruz. Zorluklarımız var ama gayretimiz ve çabamız Darıca halkının yarınlara daha emin adımlarla ilerleyebilmesi için. Bu süreci inşallah hep birlikte oluşturacağız. Yaklaşan Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. İçinde çok kıymetli bir gece olan Kadir Gecesi’ne ulaşmayı rabbim nasip etsin. Biz de Ramazan Ayı’nın maksadına uygun bir şekilde ihtiyaç sahibi olan ailelere yemek servisi yapma kararı aldık. Geçtiğimiz günlerde bir gece yarısı 103 tane generalin bir bildiri ile Türkiye’yi eski günlere getirmek gibi bir niyeti olduğunu da gözlemledik. Bir nevi darbe girişimine çanak tutun bir anlayış olduğunu bilerek kınıyorum.”

FİKRET AĞBABA

MECLİSTE KORONA TEDİRGİNLİĞİ

Başkan Bıyık’ın konuşmasını ardından katip seçimliği ve meclis başkanvekilliği seçimleri yapıldı. Yapılan seçimlere göre; Darıca Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Hüsamettin Ergül oldu. Belediye meclis toplantısına koronavirüs temaslı oldukları için evlerinde karantina alınan AK Parti Meclis Üyesi Ahmet Hakan Hocaoğlu ve MHP Meclis Üyesi Fikret Ağbaba katılamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.