19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Futbolcular aşılanacak!

Spor 07.04.2021 - 12:03, Güncelleme: 07.04.2021 - 12:03
 

Futbolcular aşılanacak!

Vaka sayısında dün yaklaşık 50 bini gören Türkiye’de futbolculara müjde geldi. TFF Başkanı Nihat Özdemir, futbolun salgından daha az etkilenmesi adına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmede futbolcuların aşılanması için onay aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, futbolcuların COVID-19 aşılama kapsamına alındığını açıkladı. Gazeteci İsmail Küçükkaya FOX TV'de yaptığı açıklamada TFF Başkanı Nihat Özdemir görüştüğünü ve futbolculara aşılamanın başladığını belirtti.  Küçükkaya açıklamasında; "TFF Başkanı Nihat Özdemir’le konuştum. Ankara'daki toplantıda futbolcuların aşılanma kararı alınmış ve futbolcuların aşılama çalışmaları başlıyormuş." ifadelerini kullandı.  TFF’den konuyla ilgili resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. Resmi açıklamanın ardından Süper Lig’den amatör liglere kadar lisansı olan tüm futbolcuların E-Devlet üzerinden giriş yaparak aşı sırası alabileceği öğrenildi. SADECE FUTBOLCULAR DEĞİL TFF Başkanı Nihat Özdemir, Ankara’da Sağlık Bakanı ile yaptığı görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, “Sadece futbolcuları değil, hakemlerimizi, idari personelimizi, turistik hizmet veren tüm elemanları aşılatmak istiyoruz. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile konuştum. Elinden gelen yardımı yapacağını söyledi” dedi.  
Vaka sayısında dün yaklaşık 50 bini gören Türkiye’de futbolculara müjde geldi. TFF Başkanı Nihat Özdemir, futbolun salgından daha az etkilenmesi adına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmede futbolcuların aşılanması için onay aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, futbolcuların COVID-19 aşılama kapsamına alındığını açıkladı. Gazeteci İsmail Küçükkaya FOX TV'de yaptığı açıklamada TFF Başkanı Nihat Özdemir görüştüğünü ve futbolculara aşılamanın başladığını belirtti.  Küçükkaya açıklamasında; "TFF Başkanı Nihat Özdemir’le konuştum. Ankara'daki toplantıda futbolcuların aşılanma kararı alınmış ve futbolcuların aşılama çalışmaları başlıyormuş." ifadelerini kullandı.  TFF’den konuyla ilgili resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. Resmi açıklamanın ardından Süper Lig’den amatör liglere kadar lisansı olan tüm futbolcuların E-Devlet üzerinden giriş yaparak aşı sırası alabileceği öğrenildi.

SADECE FUTBOLCULAR DEĞİL

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Ankara’da Sağlık Bakanı ile yaptığı görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, “Sadece futbolcuları değil, hakemlerimizi, idari personelimizi, turistik hizmet veren tüm elemanları aşılatmak istiyoruz. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile konuştum. Elinden gelen yardımı yapacağını söyledi” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.