Darıca’da bir ilk

Sağlık 07.04.2021 - 13:51, Güncelleme: 07.04.2021 - 14:37
 

Darıca’da bir ilk

Darıca’da bir ilk

Daha önce bir yemek firmasında ve Hayat Tıp Merkezi’nde çalışan Diyetisyen Yaprak Yılmaz, Darıca İstasyon Caddesi Numara 426 Kat:2 Daire 206’da açtığı kliniğe Adulasyon cihazı getirdi. Bu cihaz ile Darıca’da incelmek çok daha kolay olacak. Darıca’ya getirttiği cihaz hakkında bilgi veren Diyetisyen Yaprak Yılmaz, “Darıca’ya andulasyon terapisini getirdik ve bu terapi ile artık incelemek daha kolay. Andulasyon terapi sistemi ile; bütünsel incelme, kabızlık ve sindirim problemlerinin çözümü, ödem ve toksin atımı, aktif metabolizma, dengeli kilo kaybı, uyku problemlerinin giderilmesi, stres seviyesinin azalması, kas ağrılarının giderilmesi, selüloitlerin giderilmesi etkilerini oluşturarak diyet sürecinde karşımıza çıkan engelleri ortadan kaldırıp, bütünsel incelmeyi sağlıyoruz. Sağlığınıza bütüncül yaklaşıyoruz.15 dakikada 2,5 saatlik yürüyüş yapılmış gibi metabolizmayı aktifleştirir. 19 Nisan’a kadar ücretsiz deneme seansı için ve kampanyalı dönemden faydalanmak için; 0535 087 60 08 iletişim numarasından randevularınızı oluşturabilirsiniz.”
Darıca’da bir ilk

Daha önce bir yemek firmasında ve Hayat Tıp Merkezi’nde çalışan Diyetisyen Yaprak Yılmaz, Darıca İstasyon Caddesi Numara 426 Kat:2 Daire 206’da açtığı kliniğe Adulasyon cihazı getirdi. Bu cihaz ile Darıca’da incelmek çok daha kolay olacak.

Darıca’ya getirttiği cihaz hakkında bilgi veren Diyetisyen Yaprak Yılmaz, “Darıca’ya andulasyon terapisini getirdik ve bu terapi ile artık incelemek daha kolay. Andulasyon terapi sistemi ile; bütünsel incelme, kabızlık ve sindirim problemlerinin çözümü, ödem ve toksin atımı, aktif metabolizma, dengeli kilo kaybı, uyku problemlerinin giderilmesi, stres seviyesinin azalması, kas ağrılarının giderilmesi, selüloitlerin giderilmesi etkilerini oluşturarak diyet sürecinde karşımıza çıkan engelleri ortadan kaldırıp, bütünsel incelmeyi sağlıyoruz. Sağlığınıza bütüncül yaklaşıyoruz.15 dakikada 2,5 saatlik yürüyüş yapılmış gibi metabolizmayı aktifleştirir. 19 Nisan’a kadar ücretsiz deneme seansı için ve kampanyalı dönemden faydalanmak için; 0535 087 60 08 iletişim numarasından randevularınızı oluşturabilirsiniz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.