Dilovası’nda dere temizliği!

Dilovası 07.04.2021 - 14:47, Güncelleme: 07.04.2021 - 14:47
 

Dilovası’nda dere temizliği!

Dilovası’nda dere temizliği!

İSU ekipleri, Dilovası’nda bulunan Eynerce Deresi’nde temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Şehir birçok noktasında kurduğu arıtma tesisleri ile Marmara Denizi’ne arıtılmamış bir damla su bile bırakmayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, diğer yandan derelerin de temizliğini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Dilovası ilçesinde bulunan Eynerce Deresi’nde, İSU ekipleri tarafından biriken malzemeler kaldırılarak temizlik yapılıyor. 500 METREDE TEMİZLİK Ülke genelinde olduğu gibi Kocaeli’de de son yıllarda yaşanan ani yağışlarda, şehir genelinde bulunan derelerde alüvyon, çakıl ve kum gibi malzemeler ile birlikte ot ve ağaç parçaları birikebiliyor. Bu durumu dikkate alan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Dilovası Eynerce Deresi’nin 500 metrelik kısmında biriken malzemeyi temizliyor. ÇIKAN MALZEME DEPOLAMA ALANINA TAŞINIYOR Dere içerisinde yoğun bir şekilde çalışan ekipler, biriken malzemeyi iş makineleri ile İZAYDAŞ depolama alanına taşıyor. Yeni başlanan dere temizlik çalışmasının 10 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.
Dilovası’nda dere temizliği!

İSU ekipleri, Dilovası’nda bulunan Eynerce Deresi’nde temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Şehir birçok noktasında kurduğu arıtma tesisleri ile Marmara Denizi’ne arıtılmamış bir damla su bile bırakmayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, diğer yandan derelerin de temizliğini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Dilovası ilçesinde bulunan Eynerce Deresi’nde, İSU ekipleri tarafından biriken malzemeler kaldırılarak temizlik yapılıyor.

500 METREDE TEMİZLİK

Ülke genelinde olduğu gibi Kocaeli’de de son yıllarda yaşanan ani yağışlarda, şehir genelinde bulunan derelerde alüvyon, çakıl ve kum gibi malzemeler ile birlikte ot ve ağaç parçaları birikebiliyor. Bu durumu dikkate alan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Dilovası Eynerce Deresi’nin 500 metrelik kısmında biriken malzemeyi temizliyor.

ÇIKAN MALZEME DEPOLAMA ALANINA TAŞINIYOR

Dere içerisinde yoğun bir şekilde çalışan ekipler, biriken malzemeyi iş makineleri ile İZAYDAŞ depolama alanına taşıyor. Yeni başlanan dere temizlik çalışmasının 10 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.