"Beraber oldukça daha güzel işler yapacağız"

Gebze 07.04.2021 - 16:03, Güncelleme: 07.04.2021 - 16:03
 

"Beraber oldukça daha güzel işler yapacağız"

Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin, Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen üye toplantısında, "Beraber oldukça güzel şeyler yapacağız bunun inancındayım" dedi.

Gebze Ticaret Odası’nda Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Füsun Yılmaz Deniz’in de katılımıyla TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği üye toplantısı gerçekleştirildi. Programa GTO Başkanı Nail Çiler, Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin, Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Füsun Yılmaz Deniz, sekreter üye Alper Dülger, sayman üye Gökhan Kesin ve üyeler katıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren GTO Başkanı Nail Çiler, “Pandemiye rağmen çalışıyoruz, çalışmak zorundayız. Pandemi döneminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, hastalarımıza şifa diliyorum. İnşallah bugünlerin üstesinden geleceğiz. GTO olarak yaşamın her alanında varız, daha doğrusu olmak zorundayız. Bu felsefeyle çalışmaya üretmeye devam ediyoruz. GTO ailesi olarak her geçen gün üstüne koyarak ilerliyoruz. Burada çok kıymetli insanlar var, burası onların kendi evi, onlarla bir arada olmaktan ötürü mutluyum. Deprem gerçeği var, deprem gerçeği ile karşı karşıyayız. Deprem toplanma alanları olsun deprem öncesi, sonrası olsun hazır olmalıyız” şeklinde konuştu. “BERABER OLDUKÇA BAŞARACAĞIZ” Çiler’in konuşması sonrasında söz alan Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin “Bir arada oldukça daha güzel işler ortaya koyacağımıza eminim. Bugün bizlerle olan herkese teşekkür ederim. Üye toplantımızda bir arada olmaktan ötürü memnunum. Hep beraber daha güzel şeyler nasıl ortaya koyarız bunun adına bugün buradayız, bizlere düşen bir arada çalışmak birlikte olmaya devam etmek. Beraber oldukça güzel şeyler yapacağız bunun inancındayım” ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından sinevizyon gösterisi ve karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı program yaklaşık bir buçuk saat sürdü ve oldukça ilgi gördü.
Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin, Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen üye toplantısında, "Beraber oldukça güzel şeyler yapacağız bunun inancındayım" dedi.

Gebze Ticaret Odası’nda Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Füsun Yılmaz Deniz’in de katılımıyla TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği üye toplantısı gerçekleştirildi. Programa GTO Başkanı Nail Çiler, Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin, Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Füsun Yılmaz Deniz, sekreter üye Alper Dülger, sayman üye Gökhan Kesin ve üyeler katıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren GTO Başkanı Nail Çiler, “Pandemiye rağmen çalışıyoruz, çalışmak zorundayız. Pandemi döneminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, hastalarımıza şifa diliyorum. İnşallah bugünlerin üstesinden geleceğiz. GTO olarak yaşamın her alanında varız, daha doğrusu olmak zorundayız. Bu felsefeyle çalışmaya üretmeye devam ediyoruz. GTO ailesi olarak her geçen gün üstüne koyarak ilerliyoruz. Burada çok kıymetli insanlar var, burası onların kendi evi, onlarla bir arada olmaktan ötürü mutluyum. Deprem gerçeği var, deprem gerçeği ile karşı karşıyayız. Deprem toplanma alanları olsun deprem öncesi, sonrası olsun hazır olmalıyız” şeklinde konuştu.

“BERABER OLDUKÇA BAŞARACAĞIZ”

Çiler’in konuşması sonrasında söz alan Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Cenk Elgin “Bir arada oldukça daha güzel işler ortaya koyacağımıza eminim. Bugün bizlerle olan herkese teşekkür ederim. Üye toplantımızda bir arada olmaktan ötürü memnunum. Hep beraber daha güzel şeyler nasıl ortaya koyarız bunun adına bugün buradayız, bizlere düşen bir arada çalışmak birlikte olmaya devam etmek. Beraber oldukça güzel şeyler yapacağız bunun inancındayım” ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından sinevizyon gösterisi ve karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı program yaklaşık bir buçuk saat sürdü ve oldukça ilgi gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.