19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

NF-5 uçağı pilotu şehit oldu!

Gündem 07.04.2021 - 16:49, Güncelleme: 07.04.2021 - 16:49
 

NF-5 uçağı pilotu şehit oldu!

NF-5 uçağı pilotu şehit oldu!

Konya'da, Hava Kuvvetleri'ne ait NF-5 uçağı, 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan havalandıktan sonra üs yakınında kaza kırıma uğradı. Uçağın pilotunun şehit olduğu bildirildi.  Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Konya’da eğitim uçuşu yapan, Hava Kuvvetleri'ne ait NF-5 uçağı, saat 14.15’te henüz bilinmeyen nedenle kaza kırıma uğradı. Uçağın pilotunun şehit olduğu açıklandı. Bakanlık tarafından kazayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi. ERDOĞAN, KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER'DEN ŞEHİT PİLOT İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da kaza kırıma uğrayan askeri uçakta şehit olan pilot için başsağlığı mesajı yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'daki hesabından paylaştığı mesajında, "Konya'da bir gösteri uçağımızın eğitim uçuşu sırasında kaza kırıma uğradığını ve pilotumuzun maalesef şehit olduğunu büyük bir teessürle öğrendim. Şehidimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Konya'da kaza kırıma uğrayan askeri uçakta şehit olan pilot için başsağlığı mesajı yayımladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, Twitter'daki hesabından paylaştığı mesajında, "Konya'da eğitim uçuşu sırasında meydana gelen kaza sonucu şehit olan Pilot Yüzbaşımıza Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.  İYİ Parti lideri Akşener de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Konya'da Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağımızın düştüğünü ve Yüzbaşımız Burak Genççelebi'nin şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendim. Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.
NF-5 uçağı pilotu şehit oldu!

Konya'da, Hava Kuvvetleri'ne ait NF-5 uçağı, 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan havalandıktan sonra üs yakınında kaza kırıma uğradı. Uçağın pilotunun şehit olduğu bildirildi.  Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Konya’da eğitim uçuşu yapan, Hava Kuvvetleri'ne ait NF-5 uçağı, saat 14.15’te henüz bilinmeyen nedenle kaza kırıma uğradı. Uçağın pilotunun şehit olduğu açıklandı. Bakanlık tarafından kazayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

ERDOĞAN, KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER'DEN ŞEHİT PİLOT İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da kaza kırıma uğrayan askeri uçakta şehit olan pilot için başsağlığı mesajı yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'daki hesabından paylaştığı mesajında, "Konya'da bir gösteri uçağımızın eğitim uçuşu sırasında kaza kırıma uğradığını ve pilotumuzun maalesef şehit olduğunu büyük bir teessürle öğrendim. Şehidimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Konya'da kaza kırıma uğrayan askeri uçakta şehit olan pilot için başsağlığı mesajı yayımladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, Twitter'daki hesabından paylaştığı mesajında, "Konya'da eğitim uçuşu sırasında meydana gelen kaza sonucu şehit olan Pilot Yüzbaşımıza Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.  İYİ Parti lideri Akşener de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Konya'da Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağımızın düştüğünü ve Yüzbaşımız Burak Genççelebi'nin şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendim. Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.