AK Partili Özdemir’in de testi pozitif çıktı!

Siyaset 08.04.2021 - 12:29, Güncelleme: 08.04.2021 - 12:29
 

AK Partili Özdemir’in de testi pozitif çıktı!

AK Partili Özdemir’in de testi pozitif çıktı!

Koronavirüs vakaları artmaya devam ediyor. Özellikle siyaset dünyasında da hızla yayılmaya başlayan koronavirüs bu kez AK Parti Kocaeli il Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir’i yakaladı. AK Parti teşkilatlarında koronavirüse yakalanan isimlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Gebze Meclis Üyesi Hasan Soba hastalığa yakalanıp iyileşirken dün de yine parti Meclis üyesi Ayhan Yılmaz ve ilçe yöneticilerinden Mustafa Ateş, Erdi Açıkgöz, Emrullah Coştur ve Murat Yelek’in koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti. AK Partili isimlerin ardından bu kez de AK Parti Kocaeli il Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir’in koronavirüs olduğu öğrenildi. Yasemin Özdemir’in testinin pozitif çıkması üzerine karantinaya alındığı ve tedavisinin evinde devam ettiği öğrenildi. Öte yandan Özdemir’in bir süre önce de anne ve babasının da Korona’ya yakalandığı biliniyordu.
AK Partili Özdemir’in de testi pozitif çıktı!

Koronavirüs vakaları artmaya devam ediyor. Özellikle siyaset dünyasında da hızla yayılmaya başlayan koronavirüs bu kez AK Parti Kocaeli il Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir’i yakaladı.

AK Parti teşkilatlarında koronavirüse yakalanan isimlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Gebze Meclis Üyesi Hasan Soba hastalığa yakalanıp iyileşirken dün de yine parti Meclis üyesi Ayhan Yılmaz ve ilçe yöneticilerinden Mustafa Ateş, Erdi Açıkgöz, Emrullah Coştur ve Murat Yelek’in koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti. AK Partili isimlerin ardından bu kez de AK Parti Kocaeli il Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir’in koronavirüs olduğu öğrenildi. Yasemin Özdemir’in testinin pozitif çıkması üzerine karantinaya alındığı ve tedavisinin evinde devam ettiği öğrenildi. Öte yandan Özdemir’in bir süre önce de anne ve babasının da Korona’ya yakalandığı biliniyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.