Yücel Boru, başarısını dayanışmada da gösterdi

Eğitim 14.04.2021 - 14:42, Güncelleme: 14.04.2021 - 14:42
 

Yücel Boru, başarısını dayanışmada da gösterdi

Yücel Boru, başarısını dayanışmada da gösterdi

Gebze Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri, 22 Nisan’a kadar hayırseverlerin okula getireceği kuru gıdalar ile Ramazan Kolisi hazırlayacak. Gebze’nin en başarılı okullarından biri olan Gebze Yücel Boru Fen Lisesi, başarısını dayanışma ayı Ramazan’da da gösterdi. Okul öğrencileri hayırseverlerin okula getireceği kuru gıdalar ile ramazan kolisi hazırlayarak ihtiyaç sahiplerine dağıtacak. Dayanışma projesini duyuran Gebze Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa, “Rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif hepimize hayırlı olsun. Bu rahmet iklimini değerlendirmek adına Yücel Boru Fen Lisesi ailesi olarak Ramazan Kumanyası Kampanyası organizasyona davet ediyoruz.  22 Nisan Perşembe gününe kadar, okulumuza kuru gıda getirmenizi istiyoruz. Gönüllü öğrencilerimiz bunları paketleyecek ve ihtiyacı olan ailelere (öğrencilerimiz ve yakınları öncelikli olmak üzere) dağıtacaktır” dedi.
Yücel Boru, başarısını dayanışmada da gösterdi

Gebze Yücel Boru Fen Lisesi öğrencileri, 22 Nisan’a kadar hayırseverlerin okula getireceği kuru gıdalar ile Ramazan Kolisi hazırlayacak.

Gebze’nin en başarılı okullarından biri olan Gebze Yücel Boru Fen Lisesi, başarısını dayanışma ayı Ramazan’da da gösterdi. Okul öğrencileri hayırseverlerin okula getireceği kuru gıdalar ile ramazan kolisi hazırlayarak ihtiyaç sahiplerine dağıtacak. Dayanışma projesini duyuran Gebze Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa, “Rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif hepimize hayırlı olsun. Bu rahmet iklimini değerlendirmek adına Yücel Boru Fen Lisesi ailesi olarak Ramazan Kumanyası Kampanyası organizasyona davet ediyoruz.  22 Nisan Perşembe gününe kadar, okulumuza kuru gıda getirmenizi istiyoruz. Gönüllü öğrencilerimiz bunları paketleyecek ve ihtiyacı olan ailelere (öğrencilerimiz ve yakınları öncelikli olmak üzere) dağıtacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.