Dolandırıcılara dikkat

Dilovası 16.04.2021 - 10:46, Güncelleme: 16.04.2021 - 10:46
 

Dolandırıcılara dikkat

Dolandırıcılara dikkat

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, vatandaşları ‘Milli Eğitim Bakanlığı ve EBA ücretsiz, koşulsuz tablet dağıtıyor. Veli olarak başvuru için tıklayınız’ şeklindeki sahte mesaj linklerine giriş yapmamaları konusunda uyardı. Dolandırıcıların yeni hedefi öğrenciler ve velileri oldu. Milyonlarca öğrencinin uzaktan eğitim gördüğü EBA sisteminin adını kullanan dolandırıcılar hediye tablet vaadinde bulunuyor. Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Uyarı! Dolandırıcılık mağduru olmamak için ‘Milli Eğitim Bakanlığı ve EBA ücretsiz, koşulsuz tablet dağıtıyor. Veli olarak başvuru için tıklayınız’ şeklindeki mesaj linklerine giriş yapmayınız. Tablet dağıtımlarımızda resmi veriler üzerinden velilerimize doğrudan ulaşmaktayız” denildi.
Dolandırıcılara dikkat

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, vatandaşları ‘Milli Eğitim Bakanlığı ve EBA ücretsiz, koşulsuz tablet dağıtıyor. Veli olarak başvuru için tıklayınız’ şeklindeki sahte mesaj linklerine giriş yapmamaları konusunda uyardı.
Dolandırıcıların yeni hedefi öğrenciler ve velileri oldu. Milyonlarca öğrencinin uzaktan eğitim gördüğü EBA sisteminin adını kullanan dolandırıcılar hediye tablet vaadinde bulunuyor. Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Uyarı! Dolandırıcılık mağduru olmamak için ‘Milli Eğitim Bakanlığı ve EBA ücretsiz, koşulsuz tablet dağıtıyor. Veli olarak başvuru için tıklayınız’ şeklindeki mesaj linklerine giriş yapmayınız. Tablet dağıtımlarımızda resmi veriler üzerinden velilerimize doğrudan ulaşmaktayız” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.