19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“İnönü’den Şekerpınar’a giden otobüs yok!”

Siyaset 04.09.2021 - 15:58, Güncelleme: 04.09.2021 - 15:58
 

“İnönü’den Şekerpınar’a giden otobüs yok!”

SOYLUÇİÇEK’TEN GÜZERGAH TEPKİSİ;

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, İnönü Mahallesi’nden Çayırova Kaymakamlığı’na giden otobüsün olmadığını dile getirerek eleştirilerde bulundu. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, İnönü Mahallesi’nden Çayırova Kaymakamlığı’na giden otobüsün olmadığını dile getirerek yetkililere seslendi. Soyluçiçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İnönü Mahallesi’nden Şekerpınar Mahallesi’ne giden bir otobüs güzergahının olmayışı büyük bir sorun. Yüz yüze eğitim öncesi İnönü Mahallesi’nde oturan bir öğrenci nasıl Şekerpınar’daki okullara gidecek. Şekerpınar’a ulaşması için kaç vesait kullanması gerek?’ diyerek tepki gösterdi. “İNÖNÜ’DEN ŞEKERPINAR’A ULAŞMAK MÜMKÜN DEĞİL” Açıklamasını sürdüren Başkan Soyluçiçek, “Hey, İnönü Mahallesi sakinleri vatandaşlarım siz kaymakamlığa gitmek için hangi yolu kullanıyorsunuz adresi bize atın biz de gidelim. Ayrıca sevgili yetkililere sesleniyorum; İnönü Mahallesi, Çayırova ilçe sınırları içinde bir mahalle ise Kaymakamlığa gidişle ilgili bir aracın hızlı bir şekilde konulması gerekiyor. Şu anda sadece uyarıyorum ileri de hatta okullar açıldığında büyük bir sorun haline gelecek. Otobüs olmadığı için İnönü Mahallesi’ndeki öğrenciler Şekerpınar’daki okulların hiçbirine gidecek durumda değiller. Ayrıca vatandaşlar da Kaymakamlığa gidemiyor” dedi.
SOYLUÇİÇEK’TEN GÜZERGAH TEPKİSİ;

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, İnönü Mahallesi’nden Çayırova Kaymakamlığı’na giden otobüsün olmadığını dile getirerek eleştirilerde bulundu.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, İnönü Mahallesi’nden Çayırova Kaymakamlığı’na giden otobüsün olmadığını dile getirerek yetkililere seslendi. Soyluçiçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İnönü Mahallesi’nden Şekerpınar Mahallesi’ne giden bir otobüs güzergahının olmayışı büyük bir sorun. Yüz yüze eğitim öncesi İnönü Mahallesi’nde oturan bir öğrenci nasıl Şekerpınar’daki okullara gidecek. Şekerpınar’a ulaşması için kaç vesait kullanması gerek?’ diyerek tepki gösterdi.

“İNÖNÜ’DEN ŞEKERPINAR’A ULAŞMAK MÜMKÜN DEĞİL”

Açıklamasını sürdüren Başkan Soyluçiçek, “Hey, İnönü Mahallesi sakinleri vatandaşlarım siz kaymakamlığa gitmek için hangi yolu kullanıyorsunuz adresi bize atın biz de gidelim. Ayrıca sevgili yetkililere sesleniyorum; İnönü Mahallesi, Çayırova ilçe sınırları içinde bir mahalle ise Kaymakamlığa gidişle ilgili bir aracın hızlı bir şekilde konulması gerekiyor. Şu anda sadece uyarıyorum ileri de hatta okullar açıldığında büyük bir sorun haline gelecek. Otobüs olmadığı için İnönü Mahallesi’ndeki öğrenciler Şekerpınar’daki okulların hiçbirine gidecek durumda değiller. Ayrıca vatandaşlar da Kaymakamlığa gidemiyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.