19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İpşiroğlu çiftinden acı haber!

Siyaset 23.12.2020 - 21:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

İpşiroğlu çiftinden acı haber!

Covid-19 testi pozitif çıkan ve Kocaeli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan AK Parti Kocaeli İl İstişare Kurulu Üyesi Mehmet İpşiroğlu’nun eşi Nevin İpşiroğlu’nun, tedavi gördüğü hastanede fenalaşarak yaşamını yitirdiği öğrenildi. Kocaeli’nde geniş bir kesim tarafından tanınan AK Parti eski  Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve  hala AK Parti Kocaeli  İl İstişare Kurulu Üyesi Mehmet İpşiroğlu, 10 Aralık’ta yaşamış oldukları rahatsızlıklar üzerine eşi Nevin İpşiroğlu ile birlikte  Covid-19 testi yaptırdı.  Testleri pozitif çıktıktan bir süre sonra ise Kocaeli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar. PAYLAŞIM YAPMIŞTI  Mehmet İpşiroğlu hastaneye yattıkları gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “10 Aralık 2020 tarihinde Eşimle birlikte yaptırmış olduğumuz Covid- 19 testlerimiz pozitif çıkmıştır. Evimizde karantinamız devam ederken 10 yıl önce Şişli Memorıal hastanesinde böbrek naklinden sonra eşimi takip eden doktorumuz Uzm.Dr. Nefrolok Sn. Serpil Görçin’in yönlendirmesiyle acil olarak hastaneye yatış yaptık. Şu anda serviste rutin tedavimiz devam ediyor. Eşimle ilgili daha hassas tedavi yapılıyor Öncelikle İlgilerinden Dolayı Dostum, kardeşim Dr Şahin Talus’a İl ve İlçe Sağlık Müdürlüğü yöneticilerime Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Sn Adem ÇAKIR Beyin şahsında tüm sağlık personelimize ilgilerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Şu anki durumumuz iyi. İnşallah tedaviden sonuç alırız.Allah Şafi ismiyle tüm hastalarımıza şifa versin inşallah.İyi ve sağlıklı günlerde görüşmek üzere. Hoşçakalın” dedi. DERBENT’TE TOPRAĞA VERİLECEK Ancak İpşiroğlu çiftinden akşam saatlerinde acı haber geldi.  Eşi ile birlikte tedavi gören  Nevin İpşiroğlu’nun  fenalaşarak yaşamını kaybettiği Mehmet İpşiroğlu’nun ise  durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.  Nevin İpşiroğlu’nun cenazesinin Derbentte Koronavirüs tedbirleri doğrultusuna sınırlı k sayıda katılım ile gerçekleştirileceği öğrenildi. Ümit Medya ailesi olarak merhume Nevin İpşiroğlu'na Allah'tan rahmet, İpşiroğlu ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Covid-19 testi pozitif çıkan ve Kocaeli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan AK Parti Kocaeli İl İstişare Kurulu Üyesi Mehmet İpşiroğlu’nun eşi Nevin İpşiroğlu’nun, tedavi gördüğü hastanede fenalaşarak yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Kocaeli’nde geniş bir kesim tarafından tanınan AK Parti eski  Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve  hala AK Parti Kocaeli  İl İstişare Kurulu Üyesi Mehmet İpşiroğlu, 10 Aralık’ta yaşamış oldukları rahatsızlıklar üzerine eşi Nevin İpşiroğlu ile birlikte  Covid-19 testi yaptırdı.  Testleri pozitif çıktıktan bir süre sonra ise Kocaeli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar.

PAYLAŞIM YAPMIŞTI

 Mehmet İpşiroğlu hastaneye yattıkları gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “10 Aralık 2020 tarihinde Eşimle birlikte yaptırmış olduğumuz Covid- 19 testlerimiz pozitif çıkmıştır. Evimizde karantinamız devam ederken 10 yıl önce Şişli Memorıal hastanesinde böbrek naklinden sonra eşimi takip eden doktorumuz Uzm.Dr. Nefrolok Sn. Serpil Görçin’in yönlendirmesiyle acil olarak hastaneye yatış yaptık. Şu anda serviste rutin tedavimiz devam ediyor. Eşimle ilgili daha hassas tedavi yapılıyor Öncelikle İlgilerinden Dolayı Dostum, kardeşim Dr Şahin Talus’a İl ve İlçe Sağlık Müdürlüğü yöneticilerime Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Sn Adem ÇAKIR Beyin şahsında tüm sağlık personelimize ilgilerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Şu anki durumumuz iyi. İnşallah tedaviden sonuç alırız.Allah Şafi ismiyle tüm hastalarımıza şifa versin inşallah.İyi ve sağlıklı günlerde görüşmek üzere. Hoşçakalın” dedi.

DERBENT’TE TOPRAĞA VERİLECEK

Ancak İpşiroğlu çiftinden akşam saatlerinde acı haber geldi.  Eşi ile birlikte tedavi gören  Nevin İpşiroğlu’nun  fenalaşarak yaşamını kaybettiği Mehmet İpşiroğlu’nun ise  durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.  Nevin İpşiroğlu’nun cenazesinin Derbentte Koronavirüs tedbirleri doğrultusuna sınırlı k sayıda katılım ile gerçekleştirileceği öğrenildi.

Ümit Medya ailesi olarak merhume Nevin İpşiroğlu'na Allah'tan rahmet, İpşiroğlu ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.