19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Isıtıp geri satıyorlar!

Kocaeli 29.04.2015 - 16:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Isıtıp geri satıyorlar!

İzmit Belediyesi, gıda ve yiyecek işiyle uğraşan işyerlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor

Belediyenin Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün Zabıta Müdürlüğü ile ortaklaşa yaptığı denetimde bir lokantada bir gün önceye ait dönerler ele geçirildi. Tarım Müdürlüğü yetkililerinin de  yer aldığı denetimde Karabaş Mahallesi’nde faaliyet gösteren ki bir lokantada, bir gün önce satılmayan ve ikinci gün servise hazırlanan dönerlere el konuldu.   TAVİZ YOK Yetkililer, tencere içindeki dönerin ikinci gün müşterilere servis edilmeye hazırlandığını bildirerek iş yeri sahibi hakkında yasal işlem yapıldığını söylediler. Belediye yetkilileri, döner  gibi yiyecek maddelerinin gün içinde tüketilmesi gerektiğini, ikinci gün aynı ürünün servis edilmesinin sağlık açısından  son derecek zararlı olduğunu belirterek” Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, özellikle gıda işiyle uğraşan işyerlerine yönelik denetimlerin sıklaştırılmasını ve halkın sağlığı ile oynayanlara taviz verilmemesini istiyor. Şehir genelindeki denetimlerimiz aralıksız devam edecektir” dediler.  
İzmit Belediyesi, gıda ve yiyecek işiyle uğraşan işyerlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor

Belediyenin Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün Zabıta Müdürlüğü ile ortaklaşa yaptığı denetimde bir lokantada bir gün önceye ait dönerler ele geçirildi. Tarım Müdürlüğü yetkililerinin de  yer aldığı denetimde Karabaş Mahallesi’nde faaliyet gösteren ki bir lokantada, bir gün önce satılmayan ve ikinci gün servise hazırlanan dönerlere el konuldu.

 

TAVİZ YOK

Yetkililer, tencere içindeki dönerin ikinci gün müşterilere servis edilmeye hazırlandığını bildirerek iş yeri sahibi hakkında yasal işlem yapıldığını söylediler. Belediye yetkilileri, döner  gibi yiyecek maddelerinin gün içinde tüketilmesi gerektiğini, ikinci gün aynı ürünün servis edilmesinin sağlık açısından  son derecek zararlı olduğunu belirterek” Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, özellikle gıda işiyle uğraşan işyerlerine yönelik denetimlerin sıklaştırılmasını ve halkın sağlığı ile oynayanlara taviz verilmemesini istiyor. Şehir genelindeki denetimlerimiz aralıksız devam edecektir” dediler.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.