İskenderun’da Darıca seferberliği

Spor 24.02.2021 - 10:28, Güncelleme: 24.02.2021 - 10:28
 

İskenderun’da Darıca seferberliği

İskenderun’da Darıca seferberliği

Misli. Com 3. Ligi 2. Grubunda mücadele eden Akdeniz Temsilcisi İskenderun Futbol Kulübü, yarın oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Yusuf Tokaç nezaretinde aralıksız sürdürüyor. Turuncu Mavili ekip İskenderun Futbol Kulübünde Darıca Gençlerbirliği maçı öncesinde takımda cezalı futbolcu bulunmazken, Kaleci Ramazan Haklı'nın hafif sakatlığı sürüyor. Kaleci Ramazan Haklı'nın bu hafta forma giyip giymeyeceği maç saatinde netlik kazanacak. KANAT’TAN ÇAĞRI İskenderun Futbol Kulübü Sportif Direktörü Güney Kanat, Darıca Gençlerbirliği Maçı öncesinde yaptığı açıklamada, "Takımımızı daha iyi yerlere taşıyabilmek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Perşembe günü oynayacağımız Darıca Gençlerbirliği maçından galibiyet hedeflemekteyiz. Hatay Milletvekillerimizi, Belediye Başkanlarımızı ve iş adamlarımızı yanımızda görmek istiyor ve sevincimize ortak olmak istiyoruz" dedi.
İskenderun’da Darıca seferberliği

Misli. Com 3. Ligi 2. Grubunda mücadele eden Akdeniz Temsilcisi İskenderun Futbol Kulübü, yarın oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Yusuf Tokaç nezaretinde aralıksız sürdürüyor. Turuncu Mavili ekip İskenderun Futbol Kulübünde Darıca Gençlerbirliği maçı öncesinde takımda cezalı futbolcu bulunmazken, Kaleci Ramazan Haklı'nın hafif sakatlığı sürüyor. Kaleci Ramazan Haklı'nın bu hafta forma giyip giymeyeceği maç saatinde netlik kazanacak.

KANAT’TAN ÇAĞRI

İskenderun Futbol Kulübü Sportif Direktörü Güney Kanat, Darıca Gençlerbirliği Maçı öncesinde yaptığı açıklamada, "Takımımızı daha iyi yerlere taşıyabilmek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Perşembe günü oynayacağımız Darıca Gençlerbirliği maçından galibiyet hedeflemekteyiz. Hatay Milletvekillerimizi, Belediye Başkanlarımızı ve iş adamlarımızı yanımızda görmek istiyor ve sevincimize ortak olmak istiyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.