İşte Darıca G.B’nin yeni hocası!

Spor 05.07.2021 - 16:29, Güncelleme: 05.07.2021 - 16:37
 

İşte Darıca G.B’nin yeni hocası!

İşte Darıca G.B’nin yeni hocası!

Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de teknik direktör bilmecesi son buldu. Sarı yeşilli temsilcimiz, son olarak Kasımpaşa’da yardımcı antrenör olarak görev yapan Sarp Yiğit ile prensip anlaşmasına vardı. Taner Gülleri ve Ensar Acar gibi isimleri de gündeminde bulunduran sarı yeşilli ekibimiz, tercihini 44 yaşındaki Sarp Yiğit’ten yana kullandı. Genç yaşına rağmen kariyerinde Sergen Yalçın, Mustafa Denizli ve Tayfur Havutçu gibi ünlü teknik adamlarla çalışan Yiğit yarın kendisini Darıca G.B’ye bağlayan resmi sözleşmeye imza atacak. SARP YİĞİT KİMDİR?  15 Mayıs 1977 tarihinde İstanbul’da doğan Sarp Yiğit, profesyonel futbol kariyerine 1996 yılında Beşiktaş kulübünde başladı. Dönemin güçlü ekipleri olan, Anadolu Hisarı, Beylerbeyispor, İzmir Havagücü ve Beykozspor’da top koşturan Sarp Yiğit, 2004 yılında futbol hayatına son verdi.  2005 yılında Beşiktaş altyapısında göreve başlayan genç teknik adam Demir Grup Sivasspor, Eskişehirspor, Adana Demirspor ve Kasımpaşa gibi ekiplerde de yardımcı antrenörlük yaptı.
İşte Darıca G.B’nin yeni hocası!

Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de teknik direktör bilmecesi son buldu. Sarı yeşilli temsilcimiz, son olarak Kasımpaşa’da yardımcı antrenör olarak görev yapan Sarp Yiğit ile prensip anlaşmasına vardı. Taner Gülleri ve Ensar Acar gibi isimleri de gündeminde bulunduran sarı yeşilli ekibimiz, tercihini 44 yaşındaki Sarp Yiğit’ten yana kullandı. Genç yaşına rağmen kariyerinde Sergen Yalçın, Mustafa Denizli ve Tayfur Havutçu gibi ünlü teknik adamlarla çalışan Yiğit yarın kendisini Darıca G.B’ye bağlayan resmi sözleşmeye imza atacak.

SARP YİĞİT KİMDİR? 

15 Mayıs 1977 tarihinde İstanbul’da doğan Sarp Yiğit, profesyonel futbol kariyerine 1996 yılında Beşiktaş kulübünde başladı. Dönemin güçlü ekipleri olan, Anadolu Hisarı, Beylerbeyispor, İzmir Havagücü ve Beykozspor’da top koşturan Sarp Yiğit, 2004 yılında futbol hayatına son verdi.  2005 yılında Beşiktaş altyapısında göreve başlayan genç teknik adam Demir Grup Sivasspor, Eskişehirspor, Adana Demirspor ve Kasımpaşa gibi ekiplerde de yardımcı antrenörlük yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.