İşte Darıca için en güzel bayram hediyesi

Darıca 20.07.2021 - 14:07, Güncelleme: 20.07.2021 - 14:07
 

İşte Darıca için en güzel bayram hediyesi

İşte Darıca için en güzel bayram hediyesi

Darıca’da hafızlık imtihanında başarılı olan gençlere belgesini Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar verdi. Öğrencileri tebrik eden Çınar, “Allah evlatlarımıza hep hayır kapılarını açsın. Onları nimet verdiği ve razı olduğu kullarının yolundan eylesin. Onlar artık İslam’ın muhafızlarıdır” dedi. İşte hafızlık sınavında başarılı olan gençler; Ahmet Akçay, Ahmet Mahmut Öksüz, Berat Kayra Aksu, Büşra Nur Mangal, Esma Nur Gedik, Saliha Akkuzey, Şeyda Nur Yüce, Lokman Demirci,  Zeynep Ecrin Yıldırım ve Asude İnan  
İşte Darıca için en güzel bayram hediyesi

Darıca’da hafızlık imtihanında başarılı olan gençlere belgesini Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar verdi. Öğrencileri tebrik eden Çınar, “Allah evlatlarımıza hep hayır kapılarını açsın. Onları nimet verdiği ve razı olduğu kullarının yolundan eylesin. Onlar artık İslam’ın muhafızlarıdır” dedi.

İşte hafızlık sınavında başarılı olan gençler;

Ahmet Akçay, Ahmet Mahmut Öksüz, Berat Kayra Aksu, Büşra Nur Mangal, Esma Nur Gedik, Saliha Akkuzey, Şeyda Nur Yüce, Lokman Demirci,  Zeynep Ecrin Yıldırım ve Asude İnan

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.