İşte detaylar!

Sağlık 13.01.2021 - 13:33, Güncelleme: 13.01.2021 - 13:33
 

İşte detaylar!

Yaklaşık iki hafta önce Türkiye’ye gelen 3 Milyon doz Sinovac Çin Aşısı’ndan Kocaeli’ye düşen pay İl Sağlık Müdürlüğü’ne ulaştı. Aşıların dağıtımı bugün itibariyle Gebze bölgesinde gerçekleştiriliyor. İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu “hayırlı olsun, aşılar bölgemizde, önce sağlık çalışanları olacak” dedi.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, bugünden itibaren aşıların dağıtımının gerçekleştirildiğini ifade ederek ilk etapta Sağlık çalışanlarının aşılanacağını belirtti. İlçede görev yapan tüm sağlıkçılara yeterli miktarda Çinli Sinovac firmasına ait Coronavac aşısının Gebze’ye geldiğini vurguladı. Kadıoğlu “Hepimize hayırlı olsun. Çin aşısı bölgemize geldi. Özel ve devlet hastanelerine dağıtılacak. Önce sağlık çalışanlarımız faydalanacak, sonra sırayla iki kademe herkes aşı olabilecek” dedi. “AŞI ZORUNLU DEĞİL AMA OLMAK GEREK” Müdür Kadıoğlu, bununla birlikte öncelikli grupta yer alan 65 yaş üstü vatandaşların da aşı randevusunun oluşturulabileceğini belirtti. Kadıoğlu “Aşı olacak 65 yaş üstü vatandaşlarımız MHRS, E Nabız ve Alo 182’den randevu alarak Devlet hastaneleri ve Aile Sağlık merkezlerinden randevu alarak aşılama çalışmasına katılabilecek” derken korona ile mücadele konusunda aşının çok önemli bir yer tuttuğunu ve aşı konusunda zorunluluk olmadığını ama herkesin yaptırması gerektiğini ifade etti.    
Yaklaşık iki hafta önce Türkiye’ye gelen 3 Milyon doz Sinovac Çin Aşısı’ndan Kocaeli’ye düşen pay İl Sağlık Müdürlüğü’ne ulaştı. Aşıların dağıtımı bugün itibariyle Gebze bölgesinde gerçekleştiriliyor. İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu “hayırlı olsun, aşılar bölgemizde, önce sağlık çalışanları olacak” dedi.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, bugünden itibaren aşıların dağıtımının gerçekleştirildiğini ifade ederek ilk etapta Sağlık çalışanlarının aşılanacağını belirtti. İlçede görev yapan tüm sağlıkçılara yeterli miktarda Çinli Sinovac firmasına ait Coronavac aşısının Gebze’ye geldiğini vurguladı. Kadıoğlu “Hepimize hayırlı olsun. Çin aşısı bölgemize geldi. Özel ve devlet hastanelerine dağıtılacak. Önce sağlık çalışanlarımız faydalanacak, sonra sırayla iki kademe herkes aşı olabilecek” dedi.

“AŞI ZORUNLU DEĞİL AMA OLMAK GEREK”

Müdür Kadıoğlu, bununla birlikte öncelikli grupta yer alan 65 yaş üstü vatandaşların da aşı randevusunun oluşturulabileceğini belirtti. Kadıoğlu “Aşı olacak 65 yaş üstü vatandaşlarımız MHRS, E Nabız ve Alo 182’den randevu alarak Devlet hastaneleri ve Aile Sağlık merkezlerinden randevu alarak aşılama çalışmasına katılabilecek” derken korona ile mücadele konusunda aşının çok önemli bir yer tuttuğunu ve aşı konusunda zorunluluk olmadığını ama herkesin yaptırması gerektiğini ifade etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.