İŞTE HENTBOL ANTRENÖRLÜĞÜNDE DENKLİK BAŞVURU YÖNTEMİ

Spor 03.08.2021 - 10:39, Güncelleme: 03.08.2021 - 10:39
 

İŞTE HENTBOL ANTRENÖRLÜĞÜNDE DENKLİK BAŞVURU YÖNTEMİ

İŞTE HENTBOL ANTRENÖRLÜĞÜNDE DENKLİK BAŞVURU YÖNTEMİ

1. Spor Bilgi Sistemine başvurunuz esnasında yükleyeceğiniz Transkriptlerin PDF formatı haricinde eklenmesi mümkün olmayacaktır. 2. Yüklemiş olduğunuz not çizelgesi (transkript) fiziki hallerini Federasyonumuza iletmediğiniz sürece işlemlerinize başlanmayacaktır.  3. Federasyonumuza gönderilen not çizelgesi (transkript) ‘‘aslı ya da noter onaylı aslı gibidir sureti’’ olmadığı sürece denklik işlemi yapılmayacaktır. 4. 2. ve 3. Kademe denklik işlemlerinde ilk başvuru anında herhangi bir ücret yatırılmayacak olup, ön onay almanız durumunda Federasyonumuzun uygulama eğitimi ilanlarını takip ederek katılacağınız kademede ki uygulama eğitimine başvurmanız halinde 2. ve 3. kademe denklik ücretini yatırmanız gerekecektir. SPOR BİLGİ SİSTEMİNE BAŞVURU YAPTIKTAN SONRA; 1. Kademe Antrenör Denklik için;    a. Dilekçe (dilekçe ekte yer almaktadır.)    b. Dilekçe ile birlikte not çizelgesi (transkript) ( aslı ya da noter onaylı tasdikli aslı gibidir sureti )  2. ve 3. Kademe Antrenör Denklik için;  a. Dilekçe (Dilekçe Ekte yer almaktadır.)                  b. Dilekçe ile birlikte not çizelgesi (transkript) ( aslı ya da noter onaylı tasdikli aslı gibidir sureti) Not: Dilekçe ve not çizelgenizi (transkript) aşağıda yer alan Federasyonumuz adresimize kargo veya elden teslim yöntemi ile iletmeniz gerekmektedir. MERKEZ ADRES: Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanlığı Yıldızevler Hilal Mah. Hollanda Cad.No:47 Çankaya / ANKARA Tel: 0312-439 84 84 Antrenörlük ve Kurs İşlemleri Sorumlu Özden KAPUSUZ Tel: 0312- 439 84 84 /117 E-Mail: antrenorkursu@thf.org.tr
İŞTE HENTBOL ANTRENÖRLÜĞÜNDE DENKLİK BAŞVURU YÖNTEMİ

1. Spor Bilgi Sistemine başvurunuz esnasında yükleyeceğiniz Transkriptlerin PDF formatı haricinde eklenmesi mümkün olmayacaktır.

2. Yüklemiş olduğunuz not çizelgesi (transkript) fiziki hallerini Federasyonumuza iletmediğiniz sürece işlemlerinize başlanmayacaktır.

 3. Federasyonumuza gönderilen not çizelgesi (transkript) ‘‘aslı ya da noter onaylı aslı gibidir sureti’’ olmadığı sürece denklik işlemi yapılmayacaktır.

4. 2. ve 3. Kademe denklik işlemlerinde ilk başvuru anında herhangi bir ücret yatırılmayacak olup, ön onay almanız durumunda Federasyonumuzun uygulama eğitimi ilanlarını takip ederek katılacağınız kademede ki uygulama eğitimine başvurmanız halinde 2. ve 3. kademe denklik ücretini yatırmanız gerekecektir.

SPOR BİLGİ SİSTEMİNE BAŞVURU YAPTIKTAN SONRA;

1. Kademe Antrenör Denklik için;

   a. Dilekçe (dilekçe ekte yer almaktadır.)

   b. Dilekçe ile birlikte not çizelgesi (transkript) ( aslı ya da noter onaylı tasdikli aslı gibidir sureti )

 2. ve 3. Kademe Antrenör Denklik için;

 a. Dilekçe (Dilekçe Ekte yer almaktadır.)                

 b. Dilekçe ile birlikte not çizelgesi (transkript) ( aslı ya da noter onaylı tasdikli aslı gibidir sureti)

Not: Dilekçe ve not çizelgenizi (transkript) aşağıda yer alan Federasyonumuz adresimize kargo veya elden teslim yöntemi ile iletmeniz gerekmektedir.

MERKEZ ADRES:

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanlığı

Yıldızevler Hilal Mah. Hollanda Cad.No:47 Çankaya / ANKARA

Tel: 0312-439 84 84

Antrenörlük ve Kurs İşlemleri Sorumlu

Özden KAPUSUZ

Tel: 0312- 439 84 84 /117

E-Mail: antrenorkursu@thf.org.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.