İşte Ramazan pidesi fiyatı

Kocaeli 07.04.2021 - 14:53, Güncelleme: 07.04.2021 - 14:53
 

İşte Ramazan pidesi fiyatı

İşte Ramazan pidesi fiyatı

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Kocaeli’nde Ramazan pidesi fiyatını açıkladı. Kocaeli’nde Ramazan pidesi 370 gram olacak. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı pide fiyatlarıyla ilgili açıklama yaptı. Balcı, “Bu yıl Ramazan Pidesi il bazında ‘illerimizin maliyetleri dikkate alınarak’ kilogram bazında 11-12 TL civarında gerçekleşecektir” dedi. Balcı illere göre Ramazan pidesi fiyatlarını da duyurdu. Balcı, “Ankara 275 Gr. pide 3 TL, Antalya ve İzmir’de 250 Gr. pide 3 TL, İstanbul’da 365 gr. pide 4 TL, Sakarya ve Kocaeli’nde 370 gr pide 4 TL iken Trabzon’da ise 500 gr. pide 5 TL’den satışa sunulacaktır” dedi. MASKE MESAFE Salgın tedbirlerine de değinen Balcı, “Önceliğimiz salgın tedbirleri çerçevesinde üretilen Pidelerimizin en hijyenik şekilde vatandaşlarımıza ulaştırılması olacak ve işletmelerimizde “Maske, Sosyal Mesafe ve Temizlik” konusunda gereken hassasiyet gösterilecektir. Bu vesile ile yaklaşan Ramazan ayının milletimiz, ülkemiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diler, saygılar sunarım” dedi. Kocaeli’nde Ramazan pidesi 370 gramdan 4 TL olarak fiyatlandırıldı.
İşte Ramazan pidesi fiyatı

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Kocaeli’nde Ramazan pidesi fiyatını açıkladı. Kocaeli’nde Ramazan pidesi 370 gram olacak.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı pide fiyatlarıyla ilgili açıklama yaptı. Balcı, “Bu yıl Ramazan Pidesi il bazında ‘illerimizin maliyetleri dikkate alınarak’ kilogram bazında 11-12 TL civarında gerçekleşecektir” dedi. Balcı illere göre Ramazan pidesi fiyatlarını da duyurdu. Balcı, “Ankara 275 Gr. pide 3 TL, Antalya ve İzmir’de 250 Gr. pide 3 TL, İstanbul’da 365 gr. pide 4 TL, Sakarya ve Kocaeli’nde 370 gr pide 4 TL iken Trabzon’da ise 500 gr. pide 5 TL’den satışa sunulacaktır” dedi.

MASKE MESAFE

Salgın tedbirlerine de değinen Balcı, “Önceliğimiz salgın tedbirleri çerçevesinde üretilen Pidelerimizin en hijyenik şekilde vatandaşlarımıza ulaştırılması olacak ve işletmelerimizde “Maske, Sosyal Mesafe ve Temizlik” konusunda gereken hassasiyet gösterilecektir. Bu vesile ile yaklaşan Ramazan ayının milletimiz, ülkemiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diler, saygılar sunarım” dedi. Kocaeli’nde Ramazan pidesi 370 gramdan 4 TL olarak fiyatlandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.