19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“İstikrarın ve güvenin adıdır AK Parti”

Siyaset 01.07.2021 - 13:27, Güncelleme: 01.07.2021 - 13:27
 

“İstikrarın ve güvenin adıdır AK Parti”

“İstikrarın ve güvenin adıdır AK Parti”

Teşkilata büyük önem veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ile birlikte mahalle teşkilatlarına ziyarette bulundu. Başkan Bıyık, “İstikrarın, güvenin ve büyük Türkiye’nin adıdır AK Parti” dedi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Osmangazi ve Abdi İpekçi Mahalle teşkilatlarına misafir oldu. Belediye-teşkilat çalışmasının bütün olduğunu dile getiren Başkan Bıyık ve Başkan Acay, teşkilat mensuplarına üstün çalışmalarından dolayı teşekkür etti. GAYRETLE ÇALIŞIYORLAR Teşkilat mensuplarına teşekkür eden AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Osman Gazi ve Abdi İpekçi Mahalle teşkilatımıza misafir olduk. Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık, İlçe Başkan Yardımcılarımız, İlçe Yöneticilerimiz ve Meclis Üyelerimizin ile birlikte Osman Gazi ve Abdi İpekçi Mahalle Teşkilatımızda Haftalık olağan toplantısına katılım sağladık. Her daim gayretle çalışmaya özen gösteren kıymetli Mahalle Teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. BÜYÜK TÜRKİYE’NİN ADIDIR AK PARTİ Türkiye’nin teşkilatlarla yükseldiğini dile getiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “AK Parti Darıca İlçe Başkanımız Ufuk Acay ile birlikte Abdi İpekçi ve Osmangazi Mahalle Teşkilatlarımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. İstikrarın, güvenin ve büyük Türkiye’nin adıdır AK Parti. Bu teşkilatlarda emek veren, ter döken tüm gönüldaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” açıklamasında bulundu.  
“İstikrarın ve güvenin adıdır AK Parti”

Teşkilata büyük önem veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ile birlikte mahalle teşkilatlarına ziyarette bulundu. Başkan Bıyık, “İstikrarın, güvenin ve büyük Türkiye’nin adıdır AK Parti” dedi.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Osmangazi ve Abdi İpekçi Mahalle teşkilatlarına misafir oldu. Belediye-teşkilat çalışmasının bütün olduğunu dile getiren Başkan Bıyık ve Başkan Acay, teşkilat mensuplarına üstün çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

GAYRETLE ÇALIŞIYORLAR

Teşkilat mensuplarına teşekkür eden AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Osman Gazi ve Abdi İpekçi Mahalle teşkilatımıza misafir olduk. Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık, İlçe Başkan Yardımcılarımız, İlçe Yöneticilerimiz ve Meclis Üyelerimizin ile birlikte Osman Gazi ve Abdi İpekçi Mahalle Teşkilatımızda Haftalık olağan toplantısına katılım sağladık. Her daim gayretle çalışmaya özen gösteren kıymetli Mahalle Teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

BÜYÜK TÜRKİYE’NİN ADIDIR AK PARTİ

Türkiye’nin teşkilatlarla yükseldiğini dile getiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “AK Parti Darıca İlçe Başkanımız Ufuk Acay ile birlikte Abdi İpekçi ve Osmangazi Mahalle Teşkilatlarımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. İstikrarın, güvenin ve büyük Türkiye’nin adıdır AK Parti. Bu teşkilatlarda emek veren, ter döken tüm gönüldaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.