“İstismarcıları asın gitsin”

Siyaset 30.06.2021 - 16:50, Güncelleme: 30.06.2021 - 16:50
 

“İstismarcıları asın gitsin”

“İstismarcıları asın gitsin”

AK Parti Büyükşehir ve Gebze Belediyesi Hasan Soba, Antalya Elmalı’da 6 ve 10 yaşlarındaki iki çocuğun istismar edildikleri iddiasıyla görülen dava ile ilgili açıklama yaparak sert eleştirilerde bulundu. Antalya Elmalı’da 6 ve 10 yaşlarındaki iki çocuğun istismar edildikleri iddiasıyla görülen dava ile ilgili görüşlerini aldığımız AK Parti Büyükşehir ve Gebze Belediyesi Hasan Soba, son dönemde artan çocuk istismarcılarına dikkat çekti. Soba, konuyla ilgili yaptığı açıklamada çocuk istismarcılarına sert çıkarak, “İp iyidir,  tuğlayı hizasında, iti yuvasında tutar. İsyancıyı ve sübyancıyı asın. Bazı şeyler siyasi değil vicdanidir, hep beraber mücadele gerektirir, son dönemde artan ve herkesi üzen şeyler var. Çocuk tacizcileri, çok istismarcıları konusunda herkes mücadele etmeli, yasalar ağırlaştırılmalı, çocuklarımız hepimizin yavruları, onlar hepimizin yavruları, bu konuya dikkat çekmek istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
“İstismarcıları asın gitsin”

AK Parti Büyükşehir ve Gebze Belediyesi Hasan Soba, Antalya Elmalı’da 6 ve 10 yaşlarındaki iki çocuğun istismar edildikleri iddiasıyla görülen dava ile ilgili açıklama yaparak sert eleştirilerde bulundu.

Antalya Elmalı’da 6 ve 10 yaşlarındaki iki çocuğun istismar edildikleri iddiasıyla görülen dava ile ilgili görüşlerini aldığımız AK Parti Büyükşehir ve Gebze Belediyesi Hasan Soba, son dönemde artan çocuk istismarcılarına dikkat çekti. Soba, konuyla ilgili yaptığı açıklamada çocuk istismarcılarına sert çıkarak, “İp iyidir,  tuğlayı hizasında, iti yuvasında tutar. İsyancıyı ve sübyancıyı asın. Bazı şeyler siyasi değil vicdanidir, hep beraber mücadele gerektirir, son dönemde artan ve herkesi üzen şeyler var. Çocuk tacizcileri, çok istismarcıları konusunda herkes mücadele etmeli, yasalar ağırlaştırılmalı, çocuklarımız hepimizin yavruları, onlar hepimizin yavruları, bu konuya dikkat çekmek istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.