İtfaiye’de yoğun tempo devam ediyor

Gündem 21.07.2021 - 12:54, Güncelleme: 21.07.2021 - 12:54
 

İtfaiye’de yoğun tempo devam ediyor

İtfaiye’de yoğun tempo devam ediyor

Kocaeli’de hummalı itfaiye hazırlığı Kocaeli İtfaiyesi’nin kente daha hızlı ve etkili müdahale edebilmesi için Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi yanında inşa edilen yeni hizmet binası ve eğitim alanında çalışmalar tempolu bir şekilde ilerliyor.      TÜM KATLARDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışma kapsamında İdari Bina’da zemin katta tuğla duvar imalatlarına devam ediliyor. 1. katta ise kalıp sökümü tamamlanırken tuğla duvar imalatlarına başlanılacak. Çatı döşemesinde ahşap çatı imalatlarına devam edilirken asansör kulesinin parapetlerinin ve döşemesinin betonu da döküldü.      ÇEVRE İMALATLARI DA YAPILIYOR   Diğer yandan çevre imalatlarına da devam ediliyor. Bu kapsamda inter…
İtfaiye’de yoğun tempo devam ediyor


Kocaeli’de hummalı itfaiye hazırlığı
Kocaeli İtfaiyesi’nin kente daha hızlı ve etkili müdahale edebilmesi için Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi yanında inşa edilen yeni hizmet binası ve eğitim alanında çalışmalar tempolu bir şekilde ilerliyor.     
TÜM KATLARDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışma kapsamında İdari Bina’da zemin katta tuğla duvar imalatlarına devam ediliyor. 1. katta ise kalıp sökümü tamamlanırken tuğla duvar imalatlarına başlanılacak. Çatı döşemesinde ahşap çatı imalatlarına devam edilirken asansör kulesinin parapetlerinin ve döşemesinin betonu da döküldü.     
ÇEVRE İMALATLARI DA YAPILIYOR  
Diğer yandan çevre imalatlarına da devam ediliyor. Bu kapsamda inter…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.