19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İyi başla Darıca’m!

Spor 28.01.2021 - 09:28, Güncelleme: 28.01.2021 - 09:28
 

İyi başla Darıca’m!

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, sezonun ikinci yarısını bugün açıyor. Yomraspor’u evinde konuk edecek olan sarı yeşilli ekibimiz, rakibini Karadeniz’e puansız yollayarak ikinci devreye moralli girmek istiyor.

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, 2020-21 sezonunun ikinci yarısının ilk maçında bugün sahasında Yomraspor’u ağırlayacak. Ligin ilk yarısında oynadığı 17 maçta 25 puan toplayarak 4’ncü sırada kendisine yer bulan sarı yeşilli ekibimiz, ligde oynadığı son 9 maçta yenilmeyerek başarılı bir grafik çizdi. Sezonun ilk haftasında Trabzon’da oynanan maçta rakibi Yomraspor ile 1-1 berabere kalan Darıca G.B, rövanş maçından 3 puan çıkararak ligin ikinci yarısına moralli girmek istiyor. YOMRA DA PLAY-OFF HATTINDA Konuk ekip Yomraspor da sezonun ilk yarısını Play-Off potasında tamamlayan bir ekip olarak göze çarpıyor. 24 puan toplayarak Darıca G.B’yi 1 basamak ve 1 puan geriden takip eden Hamdi Zıvalıoğlu’nun öğrencileri, Karadeniz’e puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor. Sarı yeşilli ekibimiz kart cezalı bulunan Halil İbrahim Şagar ve Selman Sevinç’in yanı sıra, uzun süren sakatlığının ardından hazır olmayan Ahmet Özer bu maçta forma giyemeyecekler. 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan mücadele bugün saat 13.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemi Deniz Kükrek yönetecek.
3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, sezonun ikinci yarısını bugün açıyor. Yomraspor’u evinde konuk edecek olan sarı yeşilli ekibimiz, rakibini Karadeniz’e puansız yollayarak ikinci devreye moralli girmek istiyor.

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, 2020-21 sezonunun ikinci yarısının ilk maçında bugün sahasında Yomraspor’u ağırlayacak. Ligin ilk yarısında oynadığı 17 maçta 25 puan toplayarak 4’ncü sırada kendisine yer bulan sarı yeşilli ekibimiz, ligde oynadığı son 9 maçta yenilmeyerek başarılı bir grafik çizdi. Sezonun ilk haftasında Trabzon’da oynanan maçta rakibi Yomraspor ile 1-1 berabere kalan Darıca G.B, rövanş maçından 3 puan çıkararak ligin ikinci yarısına moralli girmek istiyor.

YOMRA DA PLAY-OFF HATTINDA

Konuk ekip Yomraspor da sezonun ilk yarısını Play-Off potasında tamamlayan bir ekip olarak göze çarpıyor. 24 puan toplayarak Darıca G.B’yi 1 basamak ve 1 puan geriden takip eden Hamdi Zıvalıoğlu’nun öğrencileri, Karadeniz’e puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyor. Sarı yeşilli ekibimiz kart cezalı bulunan Halil İbrahim Şagar ve Selman Sevinç’in yanı sıra, uzun süren sakatlığının ardından hazır olmayan Ahmet Özer bu maçta forma giyemeyecekler. 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan mücadele bugün saat 13.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemi Deniz Kükrek yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.