19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İYİ Gebze’de Ayla İlgün dönemi

Siyaset 24.08.2021 - 13:54, Güncelleme: 24.08.2021 - 13:54
 

İYİ Gebze’de Ayla İlgün dönemi

İYİ Gebze’de Ayla İlgün dönemi

İYİ Parti Kadın Politikalarında yeni başkan Ayla İlgün oldu. Seda Yalçınkaya’nın görevi bırakmasının ardından İYİ Parti’de görev değişimi yapıldı. Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü yaptığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Politikaları Başkanlığı görevini işlerinin yoğunluğu nedeniyle Ayla İlgün hanımefendiye devreden Seda Yalçınkaya Moderen başkanımıza görevi boyunca özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. Görevi devralan Ayla İlgün başkanıma çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. TEBRİK TELEFONLARI YAĞDI Ayla İlgün’ün göreve başlamasının ardından sosyal medya ve telefon üzerinden çok sayıda seveninin tebrik ettiği öğrenilirken emekli sağlıkçı olan ve Gebze Kaymakamlığı eski çalışanlarından Erdal İlgün’ün de eşi olan Ayla İlgün’e yeni görevinde başarılar diliyoruz
İYİ Gebze’de Ayla İlgün dönemi

İYİ Parti Kadın Politikalarında yeni başkan Ayla İlgün oldu. Seda Yalçınkaya’nın görevi bırakmasının ardından İYİ Parti’de görev değişimi yapıldı. Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü yaptığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Politikaları Başkanlığı görevini işlerinin yoğunluğu nedeniyle Ayla İlgün hanımefendiye devreden Seda Yalçınkaya Moderen başkanımıza görevi boyunca özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. Görevi devralan Ayla İlgün başkanıma çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

TEBRİK TELEFONLARI YAĞDI

Ayla İlgün’ün göreve başlamasının ardından sosyal medya ve telefon üzerinden çok sayıda seveninin tebrik ettiği öğrenilirken emekli sağlıkçı olan ve Gebze Kaymakamlığı eski çalışanlarından Erdal İlgün’ün de eşi olan Ayla İlgün’e yeni görevinde başarılar diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.