İYİ Gebze’den sokakta kalan aileye yardım eli!

Siyaset 04.10.2021 - 15:18, Güncelleme: 04.10.2021 - 15:18
 

İYİ Gebze’den sokakta kalan aileye yardım eli!

İYİ Gebze’den sokakta kalan aileye yardım eli!

Gebze'de 5 çocuğu ile parkta yaşamını sürdüren Erdem ve Ceylan çiftinin durumu Gebze gündemine bomba gibi düşmesinin ardından İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı harekete geçerek aileye yardım elini uzattı. Gebze'de 5 çocuğu ile parkta yaşamını sürdüren Erdem ve Ceylan çifti Gebze gündemine bomba gibi düşmüştü. Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve ilçe yönetimi harekete geçerek ailenin yanına gitti. Ailenin durumuyla ilgili Gebze Belediyesi ekiplerini haberdar eden İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü sorunun çözümü için harekete hızlı bir şekilde geçtiklerini vurgulayarak konuyla ilgili açıklama yaptı. BİR AİLE GEBZE’NİN GÖBEĞİNDE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR Uluköylü sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Dağlara buğdaylar serpin, Müslüman ülkesinde kuşlar aç kaldı demesinler” sözünü kendilerine şiar edinenlerin 20 yıllık iktidarının finalinde aileler sokakta kalıyor. Erdem ve Ceylan çifti Toprak, Rüzgar, Onur, Ömer ve Erva isimli 5 çocuğuyla İstanbul, Kartal’da yaşadıkları evden kira borcunu ödeyemediklerinden dolayı ev eşyalarını da kira borcuna karşılık ev sahibine bırakıp yaklaşık 1 aydır sokaklarda hayata tutunmaya çalışıyor. 3 gün önce Cuma günü Gebze’ye geliyorlar, Gebze’deki değişik parkalardaki bankların üzerinde yatarak, geceleri ateş yakarak ısınmak suretiyle yaşam mücadelesi veriyorlar. Bugün sabah saatlerinde İlçe Başkan Yardımcım Gönül Vursal Hanım, Gebze’nin göbeğindeki Osman Yılmaz Mahallesi Millet Caddesi girişindeki Muhsin Yazıcıoğlu Parkında yürüyüş yaparken aileyle karşılaşıyor. Durumu bana telefonla bildirmesi üzerine Belediye Meclis Üyemiz Birol Elüstü, İlçe Başkan Yardımcılarım Şevket Sayıcı ve Şendoğan Soykan ile ailenin yanına gittik” DURUMU HEMEN GEBZE BELEDİYESİ’NE BİLDİRDİK “İçler acısı durumu gözle görünce vakit kaybetmeden Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Selamet Güner’e ileterek aileye yardım talebinde bulunduk. Kısasa süre içerisinde Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kemal Tetik yanımıza gelerek ailenin öncelikle barınma sorununun çözümü noktasında değerlendirme yaptı. Ardından ailenin daha önce kirada oturdukları evde hayatlarına devam edebilmeleri adına girişimde bulunduk. Bizlerin ve çevredeki duyarlı vatandaşların yardımıyla ailenin temel gıda ve ihtiyaçları karşılanıp, Gebze Belediyesi’nce tahsis edilen bir araçla ve yine Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce bir miktar erzak yardımı yapılmak suretiyle aileyi daha önce kirada oturdukları evlerine yolculadık” ifadelerini kullandı.
İYİ Gebze’den sokakta kalan aileye yardım eli!

Gebze'de 5 çocuğu ile parkta yaşamını sürdüren Erdem ve Ceylan çiftinin durumu Gebze gündemine bomba gibi düşmesinin ardından İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı harekete geçerek aileye yardım elini uzattı.

Gebze'de 5 çocuğu ile parkta yaşamını sürdüren Erdem ve Ceylan çifti Gebze gündemine bomba gibi düşmüştü. Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve ilçe yönetimi harekete geçerek ailenin yanına gitti. Ailenin durumuyla ilgili Gebze Belediyesi ekiplerini haberdar eden İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü sorunun çözümü için harekete hızlı bir şekilde geçtiklerini vurgulayarak konuyla ilgili açıklama yaptı.

BİR AİLE GEBZE’NİN GÖBEĞİNDE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Uluköylü sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Dağlara buğdaylar serpin, Müslüman ülkesinde kuşlar aç kaldı demesinler” sözünü kendilerine şiar edinenlerin 20 yıllık iktidarının finalinde aileler sokakta kalıyor. Erdem ve Ceylan çifti Toprak, Rüzgar, Onur, Ömer ve Erva isimli 5 çocuğuyla İstanbul, Kartal’da yaşadıkları evden kira borcunu ödeyemediklerinden dolayı ev eşyalarını da kira borcuna karşılık ev sahibine bırakıp yaklaşık 1 aydır sokaklarda hayata tutunmaya çalışıyor. 3 gün önce Cuma günü Gebze’ye geliyorlar, Gebze’deki değişik parkalardaki bankların üzerinde yatarak, geceleri ateş yakarak ısınmak suretiyle yaşam mücadelesi veriyorlar. Bugün sabah saatlerinde İlçe Başkan Yardımcım Gönül Vursal Hanım, Gebze’nin göbeğindeki Osman Yılmaz Mahallesi Millet Caddesi girişindeki Muhsin Yazıcıoğlu Parkında yürüyüş yaparken aileyle karşılaşıyor. Durumu bana telefonla bildirmesi üzerine Belediye Meclis Üyemiz Birol Elüstü, İlçe Başkan Yardımcılarım Şevket Sayıcı ve Şendoğan Soykan ile ailenin yanına gittik”

DURUMU HEMEN GEBZE BELEDİYESİ’NE BİLDİRDİK

“İçler acısı durumu gözle görünce vakit kaybetmeden Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Selamet Güner’e ileterek aileye yardım talebinde bulunduk. Kısasa süre içerisinde Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kemal Tetik yanımıza gelerek ailenin öncelikle barınma sorununun çözümü noktasında değerlendirme yaptı. Ardından ailenin daha önce kirada oturdukları evde hayatlarına devam edebilmeleri adına girişimde bulunduk. Bizlerin ve çevredeki duyarlı vatandaşların yardımıyla ailenin temel gıda ve ihtiyaçları karşılanıp, Gebze Belediyesi’nce tahsis edilen bir araçla ve yine Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce bir miktar erzak yardımı yapılmak suretiyle aileyi daha önce kirada oturdukları evlerine yolculadık” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.