İYİ Kİ DOĞDUN DİNO!

Spor 18.02.2022 - 15:14, Güncelleme: 18.02.2022 - 15:22
 

İYİ Kİ DOĞDUN DİNO!

İYİ Kİ DOĞDUN DİNO!

Kocaelispor’un Güney Afrikalı golcüsü Dino Ndlovu geçtiğimiz Salı günü 32 yaşına giriş yaptı. SÜRPRİZ YETİŞMEDİ Kocaelispor Kulübü’nden yapılan paylaşımda “Bugün futbolcumuz Dino Ndlovu’nun doğum günü! Kendisine sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir sene diliyoruz” denildi. Bununla birlikte yeşil siyahlılarda artık gelenek haline gelen antrenman  önü doğum günü sürprizi pasta yetişmediği için gerçekleşemedi. Güney Afrikalı golcünün yaş günü idmanın ardından kutlandı.
İYİ Kİ DOĞDUN DİNO!

Kocaelispor’un Güney Afrikalı golcüsü Dino Ndlovu geçtiğimiz Salı günü 32 yaşına giriş yaptı.

SÜRPRİZ YETİŞMEDİ

Kocaelispor Kulübü’nden yapılan paylaşımda “Bugün futbolcumuz Dino Ndlovu’nun doğum günü! Kendisine sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir sene diliyoruz” denildi. Bununla birlikte yeşil siyahlılarda artık gelenek haline gelen antrenman  önü doğum günü sürprizi pasta yetişmediği için gerçekleşemedi. Güney Afrikalı golcünün yaş günü idmanın ardından kutlandı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.