İyi Kocaeli’nde gündem: SEÇİM

Siyaset 28.01.2021 - 10:30, Güncelleme: 28.01.2021 - 10:30
 

İyi Kocaeli’nde gündem: SEÇİM

İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı, 12 ilçe başkanı ve seçim işlerinden sorumlu ilçe başkan yardımcıları ile erken seçim durumunda parti ve seçim çalışmaları hakkında değerlendirmede bulundu.

İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın dün önemli misafirleri vardı. Genel merkezden gelen ziyaretçilerini ağırlayan İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve misafirlerinin gündemi seçimdi. İyi Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, İyi Parti GİK Üyeleri Cumali Durmuş, Hasan Toktaş ve İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız erken seçim durumunu değerlendirdi. Erken seçim durumunda parti ve seçim çalışmaları hakkında değerlendirmede bulunan İyi Partili ekip, Kocaeli’ni enine boyuna inceledi. 12 İLÇE BAŞKANI DA TOPLANDI Gerçekleştirilen erken seçim toplantısının ardından açıklama yapan İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Tolga Akalın, GİK Üyelerimiz Cumali Durmuş ve Hasan Toktaş’ın değerli katılımıyla erken seçim toplantısı icra ettik. 12 İlçe Başkanımız ve Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılarımızla birlikte muhtemel seçim durumunda parti ve seçim çalışmalarımız hakkında istişare toplantımızı bu akşam il binamızda gerçekleştirdik. Değerli katılımları ve engin bilgileriyle bizleri aydınlatan kıymetli Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mehmet Tolga Akalın ve GİK Üyelerimiz Sn. Cumali Durmuş, Sn. Hasan Toktaş’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı, 12 ilçe başkanı ve seçim işlerinden sorumlu ilçe başkan yardımcıları ile erken seçim durumunda parti ve seçim çalışmaları hakkında değerlendirmede bulundu.

İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın dün önemli misafirleri vardı. Genel merkezden gelen ziyaretçilerini ağırlayan İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve misafirlerinin gündemi seçimdi. İyi Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, İyi Parti GİK Üyeleri Cumali Durmuş, Hasan Toktaş ve İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız erken seçim durumunu değerlendirdi. Erken seçim durumunda parti ve seçim çalışmaları hakkında değerlendirmede bulunan İyi Partili ekip, Kocaeli’ni enine boyuna inceledi.

12 İLÇE BAŞKANI DA TOPLANDI

Gerçekleştirilen erken seçim toplantısının ardından açıklama yapan İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Tolga Akalın, GİK Üyelerimiz Cumali Durmuş ve Hasan Toktaş’ın değerli katılımıyla erken seçim toplantısı icra ettik. 12 İlçe Başkanımız ve Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılarımızla birlikte muhtemel seçim durumunda parti ve seçim çalışmalarımız hakkında istişare toplantımızı bu akşam il binamızda gerçekleştirdik. Değerli katılımları ve engin bilgileriyle bizleri aydınlatan kıymetli Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mehmet Tolga Akalın ve GİK Üyelerimiz Sn. Cumali Durmuş, Sn. Hasan Toktaş’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.