19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İyi Kocaeli’nden AK Parti ve MHP’ye tepki

Gündem 29.04.2021 - 14:31, Güncelleme: 29.04.2021 - 14:31
 

İyi Kocaeli’nden AK Parti ve MHP’ye tepki

Esnafa destek ödemesi verilmesi ve sabit ödemelerin yeniden düzenlenmesi amacıyla TBMM Başkanlığına sunulan önerge, AK Parti ve MHP’nin oylarıyla reddedildi. İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, AK Parti ve MHP’ye tepki gösterdi.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur tarafından pandemi kısıtlamaları nedeniyle ekonomik zorluk çeken esnafa destek ödemesi verilmesi ve sabit ödemelerin yeniden düzenlenmesi amacıyla TBMM Başkanlığına sunulan önerge, AK Parti ve MHP’nin oylarıyla reddedildi. İYİ Partili milletvekillerinin imzasıyla verilen önergede, kısa, orta ve uzun vadede esnaflara sunulacak desteklerin belirlenmesi, vergilerin ve sabit giderlerin yeniden düzenlenmesi, işletmelerin canlandırılması için çözümler geliştirilmesi amacıyla meclis araştırması açılması istendi. MİLLET İLK SEÇİMDE HESABINI SORACAK Ekonomik zorluk çeken esnafa destek ödemesi verilmesi ve sabit ödemelerin yeniden düzenlenmesi amacıyla Meclis Başkanlığına sunulan önerge, AK Parti ve MHP’nin oyları ile reddedildi. İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, önergenin AK Parti ve MHP oylarıyla reddedilmesine tepki gösterdi. Yıldız, “Tam kapanma döneminde aylardır siftahsız gün geçiren, borca boğulan esnafımızı yalnız bırakmayın, devletin yardım elini uzatın dedik, Reddedildi. İşte Ak Parti ve küçük ortağının esnaflarımıza verdiği değer” açıklamasında bulundu. İyi Parti Kocaeli İl Başkanvekili Özhan Aşkın Öztürk de önergenin reddedilmesine tepki göstererek, “Millet ilk seçimde elbet bunun hesabını sandıkta soracaktır” dedi.    
Esnafa destek ödemesi verilmesi ve sabit ödemelerin yeniden düzenlenmesi amacıyla TBMM Başkanlığına sunulan önerge, AK Parti ve MHP’nin oylarıyla reddedildi. İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, AK Parti ve MHP’ye tepki gösterdi.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur tarafından pandemi kısıtlamaları nedeniyle ekonomik zorluk çeken esnafa destek ödemesi verilmesi ve sabit ödemelerin yeniden düzenlenmesi amacıyla TBMM Başkanlığına sunulan önerge, AK Parti ve MHP’nin oylarıyla reddedildi. İYİ Partili milletvekillerinin imzasıyla verilen önergede, kısa, orta ve uzun vadede esnaflara sunulacak desteklerin belirlenmesi, vergilerin ve sabit giderlerin yeniden düzenlenmesi, işletmelerin canlandırılması için çözümler geliştirilmesi amacıyla meclis araştırması açılması istendi.

MİLLET İLK SEÇİMDE HESABINI SORACAK

Ekonomik zorluk çeken esnafa destek ödemesi verilmesi ve sabit ödemelerin yeniden düzenlenmesi amacıyla Meclis Başkanlığına sunulan önerge, AK Parti ve MHP’nin oyları ile reddedildi. İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, önergenin AK Parti ve MHP oylarıyla reddedilmesine tepki gösterdi. Yıldız, “Tam kapanma döneminde aylardır siftahsız gün geçiren, borca boğulan esnafımızı yalnız bırakmayın, devletin yardım elini uzatın dedik, Reddedildi. İşte Ak Parti ve küçük ortağının esnaflarımıza verdiği değer” açıklamasında bulundu. İyi Parti Kocaeli İl Başkanvekili Özhan Aşkın Öztürk de önergenin reddedilmesine tepki göstererek, “Millet ilk seçimde elbet bunun hesabını sandıkta soracaktır” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.