19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İyi Kocaeli’nden Sadık Güvenç’e destek

Siyaset 29.06.2021 - 13:56, Güncelleme: 29.06.2021 - 13:56
 

İyi Kocaeli’nden Sadık Güvenç’e destek

İyi Kocaeli’nden Sadık Güvenç’e destek

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın kaçak ahırları yıkılırken Türkkan’a yardım eden ve bu sebeple AK Parti Genel Merkezi’ne AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından şikayet edilen Gebze Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Sadık Güvenç’e İyi Parti Kocaeli’nden destek geldi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın kaçak ahırları yıkılırken Türkkan’a yardım eden Gebze Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Sadık Güvenç partisinden istifa etti. Güvenç yaptığı açıklamada istifasının vicdani olduğunu söyleyerek ahırlardaki hayvanlar için yardımcı olduğunu dile getirdi. Sadık Güvenç, istifasının sebebinin AK Parti Kocaeli İl Yönetiminin kendisini dinlememesi ve AK Parti Genel Merkezi’ne şikayet etmesinden dolayı olduğunu söylerken, İyi Parti Kocaeli’nden kendisine destek geldi. VİCDAN SAHİBİ İNSANLARIN OLDUĞUNU BİLMEK UMUT VERİYOR İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Gebze Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Sadık Güvenç’in menfaat gözetmeksizin İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a yardımcı olduğunu söyleyerek, Güvenç’e destek verdi. İyi Partili Yıldız açıklamasında, “Hani bu yıkım siyasi ya da intikam amaçlı değildi? Ama en azından menfaat gözetmeyen, şahsi ikbalini düşünmeyen vicdan sahibi insanların olduğunu bilmek umut veriyor” ifadelerine yer verdi. NE MÜTHİŞ BİR KARAKTER Öte yandan İyi Parti Gebze İlçe Bakanı Burak Uluköylü ise, “Zulüm bizdense, ben bizden değilim. Kötülük bizdense ben bizden değilim’ diyebiliyor muyuz? ‘Alçaklık bizdense ben bizden değilim’ deyip, dünyalık korkusu yaşamadan tavır koyabiliyor muyuz? ‘Yolsuzluk-hırsızlık bizdense ben bizden değilim’ diyerek gerekirse kendi ailemize, klanımıza, kurumumuza, cemiyetimize, partimize, ait olduğumuz neresi varsa oraya karşı dikilebiliyor muyuz? ‘Adaletsizlik bizdense ben bizden değilim’ diyerek, dindaş, soydaş, yoldaş ne varsa geride bırakıp tek başına kalmayı göze alabiliyor muyuz? Yanlış kimden gelirse gelsin karşısında olmak ve bu uğurda her bedeli göze alabilmek ne müthiş bir karakter” dedi. SADIK GÜVENÇ     ŞANBAZ YILDIZ     BURAK ULUKÖYLÜ
İyi Kocaeli’nden Sadık Güvenç’e destek

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın kaçak ahırları yıkılırken Türkkan’a yardım eden ve bu sebeple AK Parti Genel Merkezi’ne AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından şikayet edilen Gebze Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Sadık Güvenç’e İyi Parti Kocaeli’nden destek geldi.

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın kaçak ahırları yıkılırken Türkkan’a yardım eden Gebze Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Sadık Güvenç partisinden istifa etti. Güvenç yaptığı açıklamada istifasının vicdani olduğunu söyleyerek ahırlardaki hayvanlar için yardımcı olduğunu dile getirdi. Sadık Güvenç, istifasının sebebinin AK Parti Kocaeli İl Yönetiminin kendisini dinlememesi ve AK Parti Genel Merkezi’ne şikayet etmesinden dolayı olduğunu söylerken, İyi Parti Kocaeli’nden kendisine destek geldi.

VİCDAN SAHİBİ İNSANLARIN OLDUĞUNU BİLMEK UMUT VERİYOR

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Gebze Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Sadık Güvenç’in menfaat gözetmeksizin İyi Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a yardımcı olduğunu söyleyerek, Güvenç’e destek verdi. İyi Partili Yıldız açıklamasında, “Hani bu yıkım siyasi ya da intikam amaçlı değildi? Ama en azından menfaat gözetmeyen, şahsi ikbalini düşünmeyen vicdan sahibi insanların olduğunu bilmek umut veriyor” ifadelerine yer verdi.

NE MÜTHİŞ BİR KARAKTER

Öte yandan İyi Parti Gebze İlçe Bakanı Burak Uluköylü ise, “Zulüm bizdense, ben bizden değilim. Kötülük bizdense ben bizden değilim’ diyebiliyor muyuz? ‘Alçaklık bizdense ben bizden değilim’ deyip, dünyalık korkusu yaşamadan tavır koyabiliyor muyuz? ‘Yolsuzluk-hırsızlık bizdense ben bizden değilim’ diyerek gerekirse kendi ailemize, klanımıza, kurumumuza, cemiyetimize, partimize, ait olduğumuz neresi varsa oraya karşı dikilebiliyor muyuz? ‘Adaletsizlik bizdense ben bizden değilim’ diyerek, dindaş, soydaş, yoldaş ne varsa geride bırakıp tek başına kalmayı göze alabiliyor muyuz? Yanlış kimden gelirse gelsin karşısında olmak ve bu uğurda her bedeli göze alabilmek ne müthiş bir karakter” dedi.

SADIK GÜVENÇ

 

 

ŞANBAZ YILDIZ

 

 

BURAK ULUKÖYLÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.