İYİ Parti Gebze, Erdöl için harekete geçti!

Siyaset 19.01.2021 - 11:19, Güncelleme: 19.01.2021 - 11:19
 

İYİ Parti Gebze, Erdöl için harekete geçti!

İYİ Parti Gebze, Erdöl için harekete geçti!

Gebze'nin eski gazetecilerinden, İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanvekili Şakir Şükrü Erdöl’ün koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından İYİ Parti Gebze harekete geçti. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve partililer merhum Erdöl’ün adının yaşatılması için kolları sıvadılar. Konuyla ilgili bir açıklama yapan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, “Merhum Şakir Şükrü Erdöl anılarımızda her zaman Çayırova, cami sokağın mert ve babacan delikanlısı olarak kalacak. Onu her zaman karakteri ve düzgün kişiliğiyle anıp gelecek kuşaklara anlatacağız, bu anlamda çalışmamız var” dedi. KISA ZAMANDA SONUÇ ALACAKLAR Merhum Erdöl’ün adının yaşatılması konusunda kolları sıvayan Uluköylü ve ekibi bu anlamda kısa süre içerisinde sonuç alacak. Partide yaşanan kayıp sonrası büyük üzüntü yaşamaya devam ederken en azından merhum Erdöl’ün isminin yaşatılarak acının bir nebze olsun hafiflemesi amaçlanıyor. Başkan Uluköylü ve ekibi bu anlamda şimdiden harekete geçerken kısa zamanda sonuç almayı hedefliyorlar.
İYİ Parti Gebze, Erdöl için harekete geçti!

Gebze'nin eski gazetecilerinden, İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanvekili Şakir Şükrü Erdöl’ün koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından İYİ Parti Gebze harekete geçti. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve partililer merhum Erdöl’ün adının yaşatılması için kolları sıvadılar. Konuyla ilgili bir açıklama yapan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, “Merhum Şakir Şükrü Erdöl anılarımızda her zaman Çayırova, cami sokağın mert ve babacan delikanlısı olarak kalacak. Onu her zaman karakteri ve düzgün kişiliğiyle anıp gelecek kuşaklara anlatacağız, bu anlamda çalışmamız var” dedi.

KISA ZAMANDA SONUÇ ALACAKLAR

Merhum Erdöl’ün adının yaşatılması konusunda kolları sıvayan Uluköylü ve ekibi bu anlamda kısa süre içerisinde sonuç alacak. Partide yaşanan kayıp sonrası büyük üzüntü yaşamaya devam ederken en azından merhum Erdöl’ün isminin yaşatılarak acının bir nebze olsun hafiflemesi amaçlanıyor. Başkan Uluköylü ve ekibi bu anlamda şimdiden harekete geçerken kısa zamanda sonuç almayı hedefliyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.