İYİ Partili Yıldız, Kavuncu’ya yönelik saldırıyı kınadı!

Siyaset 20.08.2021 - 17:15, Güncelleme: 20.08.2021 - 17:15
 

İYİ Partili Yıldız, Kavuncu’ya yönelik saldırıyı kınadı!

İYİ Partili Yıldız, Kavuncu’ya yönelik saldırıyı kınadı!

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yönelik saldırıyı kınadığını ifade ederek, “Hiçbir saldırı, şiddet ve engel bizleri yıldırmayacak, yolumuzdan döndürmeyecektir” dedi İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Halk TV'den ayrıldığı sırada yumruklu saldırıya uğradı. Kavuncu saldırı sonrası açıklamasında, “Münferit bir hadise olarak değerlendirmekten çok bu iklimin nasıl yaratıldığına bakmak lazım” dedi. Saldırıya çok sayıda kınama geldi. İYİLİK HAREKETİNİN ÖNÜNE GEÇEMEYECEKSİNİZ İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız da saldırıyı şiddetle kınadığını ifade ederek şunları söyledi: “İYİ Parti İstanbul İl Başkanımız kıymetli mevkidaşım Sn. Buğra Kavuncu’ya yönelik kahpece düzenlenen saldırıyı şiddetle kınıyor, bu çirkin saldırının fail ya da faillerinin en kısa sürede yargı önünde hesap vermelerini diliyorum.  Doğruları duymaya tahammülü olmayanlar, doğru söyleyenleri şiddetle susturacaklarını sanıyor ama çok yanılıyorlar. İnsanları şiddete, öfkeye yönlendiren, ayrıştıran, ötekileştiren çirkin yönetim dilinin sonuçlarını defalarca yaşadık ve yine yaşıyoruz. Bir kez daha ifade ediyorum ki bu gibi çirkin saldırılarla güzel ülkemizdeki İYİ'lik hareketinin önüne geçemeyeceksiniz. Hiçbir saldırı, şiddet ve engel bizleri yıldırmayacak, yolumuzdan döndürmeyecektir.”
İYİ Partili Yıldız, Kavuncu’ya yönelik saldırıyı kınadı!

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yönelik saldırıyı kınadığını ifade ederek, “Hiçbir saldırı, şiddet ve engel bizleri yıldırmayacak, yolumuzdan döndürmeyecektir” dedi

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Halk TV'den ayrıldığı sırada yumruklu saldırıya uğradı. Kavuncu saldırı sonrası açıklamasında, “Münferit bir hadise olarak değerlendirmekten çok bu iklimin nasıl yaratıldığına bakmak lazım” dedi. Saldırıya çok sayıda kınama geldi.

İYİLİK HAREKETİNİN ÖNÜNE GEÇEMEYECEKSİNİZ

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız da saldırıyı şiddetle kınadığını ifade ederek şunları söyledi: “İYİ Parti İstanbul İl Başkanımız kıymetli mevkidaşım Sn. Buğra Kavuncu’ya yönelik kahpece düzenlenen saldırıyı şiddetle kınıyor, bu çirkin saldırının fail ya da faillerinin en kısa sürede yargı önünde hesap vermelerini diliyorum.  Doğruları duymaya tahammülü olmayanlar, doğru söyleyenleri şiddetle susturacaklarını sanıyor ama çok yanılıyorlar. İnsanları şiddete, öfkeye yönlendiren, ayrıştıran, ötekileştiren çirkin yönetim dilinin sonuçlarını defalarca yaşadık ve yine yaşıyoruz. Bir kez daha ifade ediyorum ki bu gibi çirkin saldırılarla güzel ülkemizdeki İYİ'lik hareketinin önüne geçemeyeceksiniz. Hiçbir saldırı, şiddet ve engel bizleri yıldırmayacak, yolumuzdan döndürmeyecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.