İyilik Kervanı Yardımlara Devam Ediyor

Kocaeli 28.01.2022 - 11:31, Güncelleme: 28.01.2022 - 11:31
 

İyilik Kervanı Yardımlara Devam Ediyor

İyilik Kervanı Yardımlara Devam Ediyor

Gebze bölgesinin en önemli STK’larından İyilik Kervanı yardımlarına devam ediyor. Özellikle kar yağışı ve soğuklarla birlikte yoksul vatandaşların daha çok yardıma ihtiyaç duyduğu şu günlerde yardımların daha da bir anlam kazandığına dikkat çekiliyor. Asiye Gül başkanlığında yapılan çalışmalara her bölgeden çok sayıda gönüllünün de destek verdiği gözleniyor. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan İyilik Kervanı Kurucusu Asiye Gül; “İyilik Kervanı olarak 35 tane öğrenciye burs veriyoruz, 150 tane öğrencinin Kırtasiye e-okul ihtiyacını karşıladık, 450 tane yetim kızımızın çeyiz ihtiyaçlarını karşıladık, 250 tane aileye et dağıtımı yaptık, 200 aileye erzak kömür odun yardımı yaptık, 50 tane ailenin faturaları yatırıldı kiraları ödendi. Engelli ailelerimize tekerlekli sandalye hasta yatakları temin edildi, Medikal ürünlerini karşıladı. Suriye İdlip’de 1000 tane çocuğa iftar yemeği gönderdik, Kur’an-ı Kerim gönderdik, kıyafet gönderdik. Doğudaki Okullara hikaye kitapları, kıyafetler, montlar ve botlar gönderdik. Antalya yangında ihtiyaç sahiplerine kıyafetler ve eşyalar gönderdik. Her cuma günü 45 e yakın ailemizin çocuklarını ve  kendilerini giydiriyoruz. Kimsenin yapmaz başaramaz dediği hizmetleri yapıyoruz Allah’ın izniyle bu işte bir çıkar bir menfaat asla beklemeyen bir ekibiz Bizler İyilik Kervanıyız. Bizler bu yardımları yardımseverlerimiz aracılığı ile yapıyoruz örneğin dün  Sarıoğulları Geri Dönüşüm firma sahibi Orhan Sarı bir ton odun, bir ton kömür desteği oldu, Nilgün Tesettür İsmail Uzun ve Duygu Uzun 5 eve gıda yardımı yaptı. Günden güne büyüyen bu çalışmalarda biz de varız yanındayız diyen topluluğun buluştuğu yerdir iyilik Kervanı “ dedi.
İyilik Kervanı Yardımlara Devam Ediyor

Gebze bölgesinin en önemli STK’larından İyilik Kervanı yardımlarına devam ediyor. Özellikle kar yağışı ve soğuklarla birlikte yoksul vatandaşların daha çok yardıma ihtiyaç duyduğu şu günlerde yardımların daha da bir anlam kazandığına dikkat çekiliyor.

Asiye Gül başkanlığında yapılan çalışmalara her bölgeden çok sayıda gönüllünün de destek verdiği gözleniyor. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan İyilik Kervanı Kurucusu Asiye Gül; “İyilik Kervanı olarak 35 tane öğrenciye burs veriyoruz, 150 tane öğrencinin Kırtasiye e-okul ihtiyacını karşıladık, 450 tane yetim kızımızın çeyiz ihtiyaçlarını karşıladık, 250 tane aileye et dağıtımı yaptık, 200 aileye erzak kömür odun yardımı yaptık, 50 tane ailenin faturaları yatırıldı kiraları ödendi. Engelli ailelerimize tekerlekli sandalye hasta yatakları temin edildi, Medikal ürünlerini karşıladı. Suriye İdlip’de 1000 tane çocuğa iftar yemeği gönderdik, Kur’an-ı Kerim gönderdik, kıyafet gönderdik. Doğudaki Okullara hikaye kitapları, kıyafetler, montlar ve botlar gönderdik. Antalya yangında ihtiyaç sahiplerine kıyafetler ve eşyalar gönderdik. Her cuma günü 45 e yakın ailemizin çocuklarını ve  kendilerini giydiriyoruz. Kimsenin yapmaz başaramaz dediği hizmetleri yapıyoruz Allah’ın izniyle bu işte bir çıkar bir menfaat asla beklemeyen bir ekibiz Bizler İyilik Kervanıyız. Bizler bu yardımları yardımseverlerimiz aracılığı ile yapıyoruz örneğin dün  Sarıoğulları Geri Dönüşüm firma sahibi Orhan Sarı bir ton odun, bir ton kömür desteği oldu, Nilgün Tesettür İsmail Uzun ve Duygu Uzun 5 eve gıda yardımı yaptı. Günden güne büyüyen bu çalışmalarda biz de varız yanındayız diyen topluluğun buluştuğu yerdir iyilik Kervanı “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.