İYİLİKTE SINIR TANIMAYANLAR BAŞKAN YILDIRIM’I ZİYARET ETTİ

Gebze 10.08.2022 - 19:23, Güncelleme: 10.08.2022 - 19:23
 

İYİLİKTE SINIR TANIMAYANLAR BAŞKAN YILDIRIM’I ZİYARET ETTİ

Hedef Gazetesi Spor Müdürü Ümit Yıldırım ile Gebze’de faaliyetlerine devam eden İyilik Kervanı Kurucusu ve Başkanı Asiye Gül işbirliğinde Gebze'nin evladı SMA Tip 1 Hastası Yusuf Polat için sosyal medya plartformu İnstagram üzerinden gerçekleşen canlı yayın oldukça beğeni gördü.

Hem yayının hem de Yusuf’un genel durumu ve elbette gelecek hakkında yapılabilecek olası projeler için görüşülen ziyarette Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım ve oğlu Spor Müdürümüz Ümit Yıldırım ile İyilik Kervanı Kurucusu ve Başkanı Asiye Gül, yine ekibinden Serpil Çiftçi, ve de yardım kampanyasının başından beri destek olan Kuruluş Osman dizisinin başarılı oyuncuları Özgür Akar ve Hakan Öncü yer aldı. GÜL: NİHAT BAŞKANIM ÇOK DEĞERLİ BİR BÜYÜĞÜMÜZ OLARAK BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADI İyilik Kervanı Kurucusu ve Başkanı Asiye Gül ziyarette Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım’ı çok uzun zamandır tanıdığı ifade ederek, “Nihat başkanım çok değerli bir büyüğümüz olarak bizi hiç yalnız bırakmadı ve İyilik Kervanı olarak yaptığımız faaliyetlerde hep destek oldu, kendilerine ne kadar teşekkür etsek az” diye söylerken Spor Müdürümüz Ümit Yıldırım ile ilgili olaraksa Hedef TV ekranlarında yayınlanan Ümit Yıldırım ile Özel’e konuk olarak tanıştığını hatırlatarak, “Ümit kardeşimin çok güzel bir yüreği var, gerçekleştirmiş olduğu yayından oldukça memnun kaldık, ayrıca minik evladımız Yusuf için yaptığı haber, paylaşım ve en son katıldığı yayın ayrıca teşekkür ediyorum. Kendisinin hem basın hem de spor kariyerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Başkan Yıldırım ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: “Asiye başkanımızın ihtiyaç sahiplerine yapmış olduğu yardımlar adına çok teşekkür ediyoruz Hedef  gazete ve televizyonu olarak yanında olmayı sürdüreceğiz.” Derken Spor Müdürümüz Ümit Yıldırım ise her şeyin Yusuf için yapıldığını tekrar belirterek “İnşallah yapılan yardımlar hedefine ulaşır diye söyledi ve ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
Hedef Gazetesi Spor Müdürü Ümit Yıldırım ile Gebze’de faaliyetlerine devam eden İyilik Kervanı Kurucusu ve Başkanı Asiye Gül işbirliğinde Gebze'nin evladı SMA Tip 1 Hastası Yusuf Polat için sosyal medya plartformu İnstagram üzerinden gerçekleşen canlı yayın oldukça beğeni gördü.

Hem yayının hem de Yusuf’un genel durumu ve elbette gelecek hakkında yapılabilecek olası projeler için görüşülen ziyarette Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım ve oğlu Spor Müdürümüz Ümit Yıldırım ile İyilik Kervanı Kurucusu ve Başkanı Asiye Gül, yine ekibinden Serpil Çiftçi, ve de yardım kampanyasının başından beri destek olan Kuruluş Osman dizisinin başarılı oyuncuları Özgür Akar ve Hakan Öncü yer aldı.
GÜL: NİHAT BAŞKANIM ÇOK DEĞERLİ BİR BÜYÜĞÜMÜZ OLARAK BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADI
İyilik Kervanı Kurucusu ve Başkanı Asiye Gül ziyarette Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım’ı çok uzun zamandır tanıdığı ifade ederek, “Nihat başkanım çok değerli bir büyüğümüz olarak bizi hiç yalnız bırakmadı ve İyilik Kervanı olarak yaptığımız faaliyetlerde hep destek oldu, kendilerine ne kadar teşekkür etsek az” diye söylerken Spor Müdürümüz Ümit Yıldırım ile ilgili olaraksa Hedef TV ekranlarında yayınlanan Ümit Yıldırım ile Özel’e konuk olarak tanıştığını hatırlatarak, “Ümit kardeşimin çok güzel bir yüreği var, gerçekleştirmiş olduğu yayından oldukça memnun kaldık, ayrıca minik evladımız Yusuf için yaptığı haber, paylaşım ve en son katıldığı yayın ayrıca teşekkür ediyorum. Kendisinin hem basın hem de spor kariyerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Başkan Yıldırım ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: “Asiye başkanımızın ihtiyaç sahiplerine yapmış olduğu yardımlar adına çok teşekkür ediyoruz Hedef  gazete ve televizyonu olarak yanında olmayı sürdüreceğiz.” Derken Spor Müdürümüz Ümit Yıldırım ise her şeyin Yusuf için yapıldığını tekrar belirterek “İnşallah yapılan yardımlar hedefine ulaşır diye söyledi ve ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.