19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“İzlenme ve beğeni sayıları kurgu!”

Darıca 25.05.2021 - 11:35, Güncelleme: 25.05.2021 - 11:35
 

“İzlenme ve beğeni sayıları kurgu!”

Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Nafiz Çığlık, son haftalarda video barındırma web sitesi olan Youtube’da video yayınlayan Sedat Peker’in izlenme ve beğeni sayılarının kurgu olduğunu iddia etti.

Organize suç örgütü liderliği iddiasıyla aranan Sedat Peker’in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmet Ağar, çok sayıda kişi, faili meçhul cinayetler ve Türkiye’de uyuşturucu ticaretine ilişkin iddialarda bulunduğu videolar izlenme rekorları kırıyor. Peker’in yayınladığı yedi videonun YouTube’da toplam izlenme sayısı 50 milyona yaklaştı. YENİ SENARTO YAZMANIZ GEREKİYOR Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Nafiz Çığlık, Peker’in videolarındaki izlenme ve beğeni sayılarının kurgu olduğunu iddia ederek bir açıklamada bulundu. Çığlık açıklamasında, “Belki önceden bu milleti kandırdınız fakat bu numaralar artık geçerli değil. Yeni tiyatro senaryosu yazmanız gerekiyor. Zira son günlerde ülke gündemini oluşturan YouTube videoları ve yorumları sadece parayla satılmış, beğeni sayıları izlenme sayıları kurgulanmıştır” ifadelerine yer verdi.
Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Nafiz Çığlık, son haftalarda video barındırma web sitesi olan Youtube’da video yayınlayan Sedat Peker’in izlenme ve beğeni sayılarının kurgu olduğunu iddia etti.

Organize suç örgütü liderliği iddiasıyla aranan Sedat Peker’in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmet Ağar, çok sayıda kişi, faili meçhul cinayetler ve Türkiye’de uyuşturucu ticaretine ilişkin iddialarda bulunduğu videolar izlenme rekorları kırıyor. Peker’in yayınladığı yedi videonun YouTube’da toplam izlenme sayısı 50 milyona yaklaştı.

YENİ SENARTO YAZMANIZ GEREKİYOR

Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Nafiz Çığlık, Peker’in videolarındaki izlenme ve beğeni sayılarının kurgu olduğunu iddia ederek bir açıklamada bulundu. Çığlık açıklamasında, “Belki önceden bu milleti kandırdınız fakat bu numaralar artık geçerli değil. Yeni tiyatro senaryosu yazmanız gerekiyor. Zira son günlerde ülke gündemini oluşturan YouTube videoları ve yorumları sadece parayla satılmış, beğeni sayıları izlenme sayıları kurgulanmıştır” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.