İzmit Belediyesi Oyuncak Müzesi’nde eğitici ve renkli atölyeler devam ediyor

Gündem 26.04.2025 - 14:45, Güncelleme: 26.04.2025 - 15:17
 

İzmit Belediyesi Oyuncak Müzesi’nde eğitici ve renkli atölyeler devam ediyor

İzmit Belediyesi Oyuncak Müzesi’nde, 26-27 Nisan tarihlerinde düzenlenecek atölyelerde çocuklar hem eğlenecek hem de el becerilerini geliştirme fırsatı bulacak. Katılımın kontenjanla sınırlı olduğu atölyelere katılmak isteyenler, başvurularını https://forms.gle/MQkFjQaSyYDhPYq28 adresindeki form üzerinden yapabilecek.

İzmit Belediyesi Oyuncak Müzesi, masalsı atmosferinde çocuklara yönelik yaratıcı atölye etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Oyuncak Müzesi’nde 26 Nisan Cumartesi saat 11.00’de 4-5-6 yaş grubu, saat 15.00’te ise 7-8-9 yaş grubu çocuklara yönelik “Tahta Kaşıktan Kukla Yapım Atölyesi” gerçekleştirilecek. 27 Nisan Pazar Günü saat 11.00’de 4-5-6 yaş grubu ile “Tuval Üzerine İp Baskı Atölyesi” saat 15.00’te ise 9-10-11 yaş grubuyla “Tahta Kaşıktan Kukla Yapım Atölyesi” yapılacak.   HEM EĞLENCELİ HEM EĞİTİCİ Tahta Kaşıktan Kukla Yapım Atölyesi atölyesinde tahta kaşık, kumaş parçaları, silikon, dikiş malzemeleri ve keçeli kalemler kullanılacak. Çocuklar, kaşığa kumaş dikme, düğme dikme ve yapıştırma gibi işlemlerle el-göz koordinasyonlarını, ince motor, problem çözme, sıralama ve planlama becerilerini geliştirecek. Atık kumaş malzemeleri de değerlendirecek çocuklar geri dönüşüm ve çevre bilinci kazanacak.   SANATSAL VE YARATICI  Tuval Üzerine İp Baskı Atölyesinde ise pamuk ip, akrilik boya ve parmak boyası kullanılacak. Bu atölye ile görsel algının desteklenmesi, çocuğun dokunsal deneyim kazanması, renk karıştırmanın temel ilkelerini öğrenmesi, ince motor becerilerini geliştirmesi, kendini sanatsal ve yaratıcı yolla ifade etmesi sağlanacak.
İzmit Belediyesi Oyuncak Müzesi’nde, 26-27 Nisan tarihlerinde düzenlenecek atölyelerde çocuklar hem eğlenecek hem de el becerilerini geliştirme fırsatı bulacak. Katılımın kontenjanla sınırlı olduğu atölyelere katılmak isteyenler, başvurularını https://forms.gle/MQkFjQaSyYDhPYq28 adresindeki form üzerinden yapabilecek.
İzmit Belediyesi Oyuncak Müzesi, masalsı atmosferinde çocuklara yönelik yaratıcı atölye etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Oyuncak Müzesi’nde 26 Nisan Cumartesi saat 11.00’de 4-5-6 yaş grubu, saat 15.00’te ise 7-8-9 yaş grubu çocuklara yönelik “Tahta Kaşıktan Kukla Yapım Atölyesi” gerçekleştirilecek. 27 Nisan Pazar Günü saat 11.00’de 4-5-6 yaş grubu ile “Tuval Üzerine İp Baskı Atölyesi” saat 15.00’te ise 9-10-11 yaş grubuyla “Tahta Kaşıktan Kukla Yapım Atölyesi” yapılacak.
 
HEM EĞLENCELİ HEM EĞİTİCİ
Tahta Kaşıktan Kukla Yapım Atölyesi atölyesinde tahta kaşık, kumaş parçaları, silikon, dikiş malzemeleri ve keçeli kalemler kullanılacak. Çocuklar, kaşığa kumaş dikme, düğme dikme ve yapıştırma gibi işlemlerle el-göz koordinasyonlarını, ince motor, problem çözme, sıralama ve planlama becerilerini geliştirecek. Atık kumaş malzemeleri de değerlendirecek çocuklar geri dönüşüm ve çevre bilinci kazanacak.
 
SANATSAL VE YARATICI 
Tuval Üzerine İp Baskı Atölyesinde ise pamuk ip, akrilik boya ve parmak boyası kullanılacak. Bu atölye ile görsel algının desteklenmesi, çocuğun dokunsal deneyim kazanması, renk karıştırmanın temel ilkelerini öğrenmesi, ince motor becerilerini geliştirmesi, kendini sanatsal ve yaratıcı yolla ifade etmesi sağlanacak.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.