19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İzmit Belediyesinden Vefa Organizasyonu!

Spor 08.11.2021 - 10:13, Güncelleme: 08.11.2021 - 10:13
 

İzmit Belediyesinden Vefa Organizasyonu!

İzmit Belediyesinden Vefa Organizasyonu!

Kocaelispor’un efsanelerinden , mücadele ettiği 88 müsabakada 28 gol kaydedip, ayrıca Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Zdravko Lazarov, İzmitliler ile buluştu.  Bulgar yıldız organizasyona eşi Nina Lazarov ile katılım gösterdi. Başarılı isim İzmit Belediyesi’nin gerçekleştirdiği etkinlikte taraftarlarla anı fotoğrafı çekildi ve imza dağıttı. EFSANELEŞEN İSİM SORULARA CEVAP VERDİ İzmit Belediyesi’nin düzenlediği etkinliğe yediden yetmişe Kocaelispor taraftarları ve İzmitliler yer aldı. Körfez ekibinde efsaneleşen kusursuz sol ayağı ile şahane goller atan Lazarov, İzmitlilerin sorularına cevap verdi. Mehmet Açık’ın sunuculuğunu gerçekleştirdiği etkinlikte Lazarov’un Kocaelispor döneminde attığı goller slayt eşliğinde sunuldu. İZMİTLİLER KALBİNDE AYRI BİR YERE SAHİP Sadece oynadığı dönemde değil, günümüzde dahi  hala İzmit halkının kalbinde ayrı bir yere sahip olduğunu kanıtlarken, taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu. Lazarov’u Kocaelispor’da canlı bir şekilde izleme şansı yakalayanlar etkinliğe çocuklarıyla birlikte gelerek yeniden görme şansına sahip oldular. Kocaelisporlu aileler, kendi zamanlarının efsanesi Lazarov’u  çocuklarına da tanıtma fırsatı yakaladı. Hatıralarını aktaran  Bulgar yıldız, Kocaelispor’u, İzmit’i ve taraftarları unutmadığını ifade etti 
İzmit Belediyesinden Vefa Organizasyonu!

Kocaelispor’un efsanelerinden , mücadele ettiği 88 müsabakada 28 gol kaydedip, ayrıca Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Zdravko Lazarov, İzmitliler ile buluştu.  Bulgar yıldız organizasyona eşi Nina Lazarov ile katılım gösterdi. Başarılı isim İzmit Belediyesi’nin gerçekleştirdiği etkinlikte taraftarlarla anı fotoğrafı çekildi ve imza dağıttı.

EFSANELEŞEN İSİM SORULARA CEVAP VERDİ

İzmit Belediyesi’nin düzenlediği etkinliğe yediden yetmişe Kocaelispor taraftarları ve İzmitliler yer aldı. Körfez ekibinde efsaneleşen kusursuz sol ayağı ile şahane goller atan Lazarov, İzmitlilerin sorularına cevap verdi. Mehmet Açık’ın sunuculuğunu gerçekleştirdiği etkinlikte Lazarov’un Kocaelispor döneminde attığı goller slayt eşliğinde sunuldu.

İZMİTLİLER KALBİNDE AYRI BİR YERE SAHİP

Sadece oynadığı dönemde değil, günümüzde dahi  hala İzmit halkının kalbinde ayrı bir yere sahip olduğunu kanıtlarken, taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu. Lazarov’u Kocaelispor’da canlı bir şekilde izleme şansı yakalayanlar etkinliğe çocuklarıyla birlikte gelerek yeniden görme şansına sahip oldular. Kocaelisporlu aileler, kendi zamanlarının efsanesi Lazarov’u  çocuklarına da tanıtma fırsatı yakaladı. Hatıralarını aktaran  Bulgar yıldız, Kocaelispor’u, İzmit’i ve taraftarları unutmadığını ifade etti 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.