19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İZMİT BELEDİYESPOR GÜREŞTE FARKINI HİSSETTİRİYOR

Spor 12.08.2021 - 10:16, Güncelleme: 12.08.2021 - 10:16
 

İZMİT BELEDİYESPOR GÜREŞTE FARKINI HİSSETTİRİYOR

İZMİT BELEDİYESPOR GÜREŞTE FARKINI HİSSETTİRİYOR

Ankara 1.Ligindeki müsabakalardan başarılı sonuçlar ile dönüş yapan İzmit Belediyespor’un güreşçileri hafta sonu gerçekleştirilen 61’inci Kurtdereli Yağlı Güreşleri’nde istikrarlı çizgisini korumayı başardı. İzmit Belediyespor’un bu sene çeşitli organizasyonlarda kazandığı derecelerle adından sıkça söz ettiren güreşçileri, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi tarafından ‘Cihan Pehlivanı Kurtdereli Mehmet Pehlivan’ anısına bu yıl 61’incisi düzenlenen Kurtdereli Yağlı Güreşleri’nde boy gösterdi. 10 sporcuyla çayıra çıkan İzmit Belediyespor’da, zorlu müsabakalar sonunda 200 kişinin içinden kendi boyunda 8 maçı da kazanarak birinci olan Seçkin Duman, Erdal Duman ve Yunus Emre Yaman’ın ardından başaltı boyuna yükselerek takımın bu kategorideki güreşçi sayısını 3’e çıkardı. İŞTE ALINAN SONUÇLAR Beşinci sırada tamamladıkları Ankara’daki 1.Lig müsabakalarının ardından Balıkesir’de takdir edilmesi gereken derecelere  imza atan İzmit Belediyespor’un  güreşçileri yine başarı grafiklerini korudu. Kıran kırana geçen mücadeleler sonunda Seçkin Duman büyük orta boyda 1’inci, Yunus Emre Yaman başaltı boyunda 3’üncü ve Barış Kemal Yiğit teşvik boyunda 3’üncü olarak kürsüde yer aldı. Ayrıca Yasin Sevim ayak boyunda 8’inci olurken Erdal Duman, Emre Duman, Oğuzhan Ünal ve Furkan Güler de kendi boylarında ilk 16’ya kalma başarısı gösterdi.
İZMİT BELEDİYESPOR GÜREŞTE FARKINI HİSSETTİRİYOR

Ankara 1.Ligindeki müsabakalardan başarılı sonuçlar ile dönüş yapan İzmit Belediyespor’un güreşçileri hafta sonu gerçekleştirilen 61’inci Kurtdereli Yağlı Güreşleri’nde istikrarlı çizgisini korumayı başardı.

İzmit Belediyespor’un bu sene çeşitli organizasyonlarda kazandığı derecelerle adından sıkça söz ettiren güreşçileri, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi tarafından ‘Cihan Pehlivanı Kurtdereli Mehmet Pehlivan’ anısına bu yıl 61’incisi düzenlenen Kurtdereli Yağlı Güreşleri’nde boy gösterdi. 10 sporcuyla çayıra çıkan İzmit Belediyespor’da, zorlu müsabakalar sonunda 200 kişinin içinden kendi boyunda 8 maçı da kazanarak birinci olan Seçkin Duman, Erdal Duman ve Yunus Emre Yaman’ın ardından başaltı boyuna yükselerek takımın bu kategorideki güreşçi sayısını 3’e çıkardı.

İŞTE ALINAN SONUÇLAR

Beşinci sırada tamamladıkları Ankara’daki 1.Lig müsabakalarının ardından Balıkesir’de takdir edilmesi gereken derecelere  imza atan İzmit Belediyespor’un  güreşçileri yine başarı grafiklerini korudu. Kıran kırana geçen mücadeleler sonunda Seçkin Duman büyük orta boyda 1’inci, Yunus Emre Yaman başaltı boyunda 3’üncü ve Barış Kemal Yiğit teşvik boyunda 3’üncü olarak kürsüde yer aldı. Ayrıca Yasin Sevim ayak boyunda 8’inci olurken Erdal Duman, Emre Duman, Oğuzhan Ünal ve Furkan Güler de kendi boylarında ilk 16’ya kalma başarısı gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.