19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İzmit Belediyespor ilk antrenmanını gerçekleştirdi

Spor 23.08.2021 - 09:57, Güncelleme: 23.08.2021 - 09:57
 

İzmit Belediyespor ilk antrenmanını gerçekleştirdi

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 4. sezonunu geçirecek olan temsilcimiz İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ekim ayında başlayacak olan yeni sezon için parkedeki ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

4 günlük Sarısu kampının ardından çalışmalarını Başantrenör Hasan Fırat Okul’un nezaretinde Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda yapan İzmitli Periler, Sarısu Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen kondisyon çalışmalarının ardından parkede ise top çalışması yaptı. YENİ BİR SEZON VE YİNE BİR BAŞLANGIÇ İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Hasan Fırat Okul antrenman öncesi yaptığı açıklamasında “Yeni bir sezon ve yine yeni bir başlangıç, heyecanlıyız. 1 Eylül itibariyle yabancı oyuncularımız da takıma eklenecek. Kadromuzu 12’ye tamamlamak için elimizdeki süreyi kullanacağız. Başarılı bir sezon geçirmeyi umut ediyoruz. Bu takımın amacı bu ligde kalıcı olmak. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. LİGİ EN İYİ ŞEKİLDE BİTİRMEYİ PLANLIYORUZ Kadın Basketbol Takımı’nın kaptanı Emel Sığırcı ise “Güzel bir ilk kamp dönemi geçirdik. Şimdi top antrenmanlarına başladık. Yabancı oyuncularımızı bekliyoruz. Kısa sürede onlar da takıma katılacak. Bu sene Türkler olarak daha genç bir kadroya sahibiz. Tecrübeli yabancılarımızla beraber ligi en iyi şekilde bitirmeyi planlıyoruz. Herkese sağlıklı, güzel bir sezon diliyorum” şeklinde konuştu.
Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 4. sezonunu geçirecek olan temsilcimiz İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ekim ayında başlayacak olan yeni sezon için parkedeki ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

4 günlük Sarısu kampının ardından çalışmalarını Başantrenör Hasan Fırat Okul’un nezaretinde Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda yapan İzmitli Periler, Sarısu Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen kondisyon çalışmalarının ardından parkede ise top çalışması yaptı.

YENİ BİR SEZON VE YİNE BİR BAŞLANGIÇ

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Hasan Fırat Okul antrenman öncesi yaptığı açıklamasında “Yeni bir sezon ve yine yeni bir başlangıç, heyecanlıyız. 1 Eylül itibariyle yabancı oyuncularımız da takıma eklenecek. Kadromuzu 12’ye tamamlamak için elimizdeki süreyi kullanacağız. Başarılı bir sezon geçirmeyi umut ediyoruz. Bu takımın amacı bu ligde kalıcı olmak. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

LİGİ EN İYİ ŞEKİLDE BİTİRMEYİ PLANLIYORUZ

Kadın Basketbol Takımı’nın kaptanı Emel Sığırcı ise “Güzel bir ilk kamp dönemi geçirdik. Şimdi top antrenmanlarına başladık. Yabancı oyuncularımızı bekliyoruz. Kısa sürede onlar da takıma katılacak. Bu sene Türkler olarak daha genç bir kadroya sahibiz. Tecrübeli yabancılarımızla beraber ligi en iyi şekilde bitirmeyi planlıyoruz. Herkese sağlıklı, güzel bir sezon diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.