19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İzmit Belediyespor’un parke sponsoru UMF İnşaat

Spor 28.08.2021 - 10:22, Güncelleme: 28.08.2021 - 10:22
 

İzmit Belediyespor’un parke sponsoru UMF İnşaat

İzmit Belediyespor’un parke sponsoru UMF İnşaat

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz İzmit Belediyespor bu sezon parkede UMF İnşaat ismini taşıyacak. Kocaelili bir şirket olan UMF İnşaat mavi yeşillilere sağladığı destek ile oldukça değerli bir işe imza atarken, HDI Sigorta ise takımın forma göğüs sponsorluğunu üstlenecek. KOŞTUR GENEL KURUL ÖNCESİ LİSTESİNİ GÜÇLENDİRİYOR Kadın Basketbol Takımı’nın başkanı Uğur Koştur birlikte çalışacağı yeni yönetim için hazırlıklara başladı. Eylül ayının ilk haftasında gerçekleşecek olan genel kurul öncesi Koştur’un yönetimine girecek olan 3 isim belli oldu. Bir zamanlar Kocaelispor’un yönetiminde de yer alan, İzmit Yahya Kaptan’daki Happy Moon’s Kafe sahibi Mehmet Cezayir, Kaplan Bio Enerji sahibi ve geçen yıl Avrupa kupalarında mücadele eden İzmit Belediyespor’a sponsor olan Yeldar Kaplan ile genç iş insanı Sami Taşer, Uğur Koştur’un yönetiminde olacak.
İzmit Belediyespor’un parke sponsoru UMF İnşaat

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz İzmit Belediyespor bu sezon parkede UMF İnşaat ismini taşıyacak. Kocaelili bir şirket olan UMF İnşaat mavi yeşillilere sağladığı destek ile oldukça değerli bir işe imza atarken, HDI Sigorta ise takımın forma göğüs sponsorluğunu üstlenecek.

KOŞTUR GENEL KURUL ÖNCESİ LİSTESİNİ GÜÇLENDİRİYOR

Kadın Basketbol Takımı’nın başkanı Uğur Koştur birlikte çalışacağı yeni yönetim için hazırlıklara başladı. Eylül ayının ilk haftasında gerçekleşecek olan genel kurul öncesi Koştur’un yönetimine girecek olan 3 isim belli oldu. Bir zamanlar Kocaelispor’un yönetiminde de yer alan, İzmit Yahya Kaptan’daki Happy Moon’s Kafe sahibi Mehmet Cezayir, Kaplan Bio Enerji sahibi ve geçen yıl Avrupa kupalarında mücadele eden İzmit Belediyespor’a sponsor olan Yeldar Kaplan ile genç iş insanı Sami Taşer, Uğur Koştur’un yönetiminde olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.