İZMİT BELEDİYESPOR’UN SON TAKVİYESİ KRİSTİNA HİGGİNS OLDU

Spor 12.08.2021 - 10:05, Güncelleme: 12.08.2021 - 10:05
 

İZMİT BELEDİYESPOR’UN SON TAKVİYESİ KRİSTİNA HİGGİNS OLDU

İZMİT BELEDİYESPOR’UN SON TAKVİYESİ KRİSTİNA HİGGİNS OLDU

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ilimizi  temsil eden ve yeni sezon öncesi transfer hamlelerini sıklaştıran  HDI Sigorta İzmit Belediyespor, 27 yaşındaki Kristina Higgins’i renklerine bağladı. Romanya’da Sepsi, Macaristan’da Ceglegi ve son olarak Fransa’da La Roche Vendee BC formasını terleten  1.96’lık pivot, 2021-2022 sezonunda HDI Sigorta İzmit Belediyespor için mücadele edecek. YEDİNCİ TRANSFER Kristina Higgins, HDI Sigorta İzmit Belediyespor’un bu transfer dönemi içerisindeki Nirra Fields, Gabriela Marginean, İdil Türk, Megan Nicole Huff, Viktoria Mircheva ve Melisa Korkmaz’ın ardından bünyesine kattığı yedinci isim oldu.
İZMİT BELEDİYESPOR’UN SON TAKVİYESİ KRİSTİNA HİGGİNS OLDU

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ilimizi  temsil eden ve yeni sezon öncesi transfer hamlelerini sıklaştıran  HDI Sigorta İzmit Belediyespor, 27 yaşındaki Kristina Higgins’i renklerine bağladı. Romanya’da Sepsi, Macaristan’da Ceglegi ve son olarak Fransa’da La Roche Vendee BC formasını terleten  1.96’lık pivot, 2021-2022 sezonunda HDI Sigorta İzmit Belediyespor için mücadele edecek.

YEDİNCİ TRANSFER

Kristina Higgins, HDI Sigorta İzmit Belediyespor’un bu transfer dönemi içerisindeki Nirra Fields, Gabriela Marginean, İdil Türk, Megan Nicole Huff, Viktoria Mircheva ve Melisa Korkmaz’ın ardından bünyesine kattığı yedinci isim oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.