İzmit Eseler Köyüne Menfez Yapılıyor

Kocaeli 25.11.2021 - 11:44, Güncelleme: 25.11.2021 - 11:44
 

İzmit Eseler Köyüne Menfez Yapılıyor

İzmit Eseler Köyüne Menfez Yapılıyor

Büyükşehir tarafından İzmit Eseler köyünde yapımı devam eden menfezin tamamlanmasıyla yolun ikiye ayırdığı tarlalara ulaşım kolaylaşacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Eseler köyünde 8 metre uzunlukta, 5 metre yükseklikte kutu menfez yapımı çalışmaları devam ediyor. Tabliye demirleri, kalıp ve beton çalışmalarına başlanan menfezin etrafında da taş duvar ve dolgu çalışmalarına başlandı. Eseler köyünde tarım faaliyetinde bulunan vatandaşların tarlalarına ulaşmalarını kolaylaştıracak menfez yapımı ile yolun ayırdığı tarım arazilerine menfez üzerinden geçiş sağlanabilecek.
İzmit Eseler Köyüne Menfez Yapılıyor

Büyükşehir tarafından İzmit Eseler köyünde yapımı devam eden menfezin tamamlanmasıyla yolun ikiye ayırdığı tarlalara ulaşım kolaylaşacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Eseler köyünde 8 metre uzunlukta, 5 metre yükseklikte kutu menfez yapımı çalışmaları devam ediyor. Tabliye demirleri, kalıp ve beton çalışmalarına başlanan menfezin etrafında da taş duvar ve dolgu çalışmalarına başlandı.

Eseler köyünde tarım faaliyetinde bulunan vatandaşların tarlalarına ulaşmalarını kolaylaştıracak menfez yapımı ile yolun ayırdığı tarım arazilerine menfez üzerinden geçiş sağlanabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.