19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İZMİTLİ PERİLER AÇILIŞI İYİ YAPAMADI

Spor 20.10.2021 - 09:29, Güncelleme: 20.10.2021 - 09:29
 

İZMİTLİ PERİLER AÇILIŞI İYİ YAPAMADI

Herbalife Nutrıtıon Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz UMF YAPI İzmit Belediyespor sezon açılışını OGM Ormanspor deplasmanında yaparken rakibine, 94-57 gibi farklı skor ile yenildi.

OGM Ormanspor ile M. Sait Zarifoğlu Spor Salonunda karşı karşıya gelen İzmitli Periler, rahatsızlığı sebebiyle Nirra Fields isminden faydalanamazken parkeye İdil Türk, Melisa Korkmaz, Gabrıela Margınean, Krıstına Jasmıne Hıggıns ve Vıktorıa Vladımırovna Mırcheva ilk beşiyle çıkış yaptı. Müsabakanın ilk periyotun da temsilcimiz, oyuna istediği gibi bir başlangıç yapamazken. Hücum ve pota altı oyunlarında rakibine karşı gelemeyerek ilk periyotu  26-12 geride tamamladı. Ankara ekibi ikinci periyot ile birlikte oyun üstünlüğünü eline alırken oldukça rahat bir performans sergiledi. Organize olmakta sorun yaşayan İzmitli periler devreyi 50-24 yenik kapattı. Mavi yeşilliler adına zaman ilerlese de skoru uzaktan takip etmek durumunda kaldığından üçüncü periyot skoru  68-35 olarak sonuçlandı. Son periyotta oyun ve skor makasının açılmasına çare bulamayan  UMF YAPI İzmit Belediyespor karşılaşmadan  94-57 mağlup ayrıldı. İzmitli Perilerin en etkili oyuncuları 16 sayı ile Gabrıela Margınean ve 10 sayı Krıstına Jasmıne Hıggıns oldu. Temsilcimiz bu hafta sonu sahasında HDI Sigorta Beşiktaş’ı ağırlayacak.
Herbalife Nutrıtıon Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz UMF YAPI İzmit Belediyespor sezon açılışını OGM Ormanspor deplasmanında yaparken rakibine, 94-57 gibi farklı skor ile yenildi.

OGM Ormanspor ile M. Sait Zarifoğlu Spor Salonunda karşı karşıya gelen İzmitli Periler, rahatsızlığı sebebiyle Nirra Fields isminden faydalanamazken parkeye İdil Türk, Melisa Korkmaz, Gabrıela Margınean, Krıstına Jasmıne Hıggıns ve Vıktorıa Vladımırovna Mırcheva ilk beşiyle çıkış yaptı.

Müsabakanın ilk periyotun da temsilcimiz, oyuna istediği gibi bir başlangıç yapamazken. Hücum ve pota altı oyunlarında rakibine karşı gelemeyerek ilk periyotu  26-12 geride tamamladı. Ankara ekibi ikinci periyot ile birlikte oyun üstünlüğünü eline alırken oldukça rahat bir performans sergiledi. Organize olmakta sorun yaşayan İzmitli periler devreyi 50-24 yenik kapattı. Mavi yeşilliler adına zaman ilerlese de skoru uzaktan takip etmek durumunda kaldığından üçüncü periyot skoru  68-35 olarak sonuçlandı. Son periyotta oyun ve skor makasının açılmasına çare bulamayan  UMF YAPI İzmit Belediyespor karşılaşmadan  94-57 mağlup ayrıldı. İzmitli Perilerin en etkili oyuncuları 16 sayı ile Gabrıela Margınean ve 10 sayı Krıstına Jasmıne Hıggıns oldu. Temsilcimiz bu hafta sonu sahasında HDI Sigorta Beşiktaş’ı ağırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.