İZMİTLİ PERİLER DİŞİ KARTALLARI BÜYÜLEDİ!

Spor 27.10.2021 - 09:19, Güncelleme: 27.10.2021 - 09:19
 

İZMİTLİ PERİLER DİŞİ KARTALLARI BÜYÜLEDİ!

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz UMF Yapı İzmit Belediyespor, ligin ikinci haftasında evinde ağırladığı Beşiktaş HDI Sigorta’yı 85-67 yenerek, sahadan galip ayrıldı.

PERİLER OYUNA SERİ BAŞLADI İlk hafta müsabakasında deplasmanda Ankara Ormanspor’a mağlup olan İzmitli Periler, ikinci haftada Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda Beşiktaş’ı konuk etti. Karşılaşmaya oldukça seri bir başlangıç yapan UMF Yapı İzmit Belediyespor, ilk periyotu 24-14 önde tamamladı. Üstünlüğünü ikinci periyotta devam ettiren temsilcimiz, soyunma odasına 43-35 önde girdi. RAHAT OYUN FARKLI GALİBİYET Oyun hakimiyetini üçüncü periyota taşıyarak, skor farkını açan Mavi-Beyazlılar son periyota 71-45 önde girdi. Son periyotta da rahat bir performans sergileyen İzmitli Periler, parkeden 85-67 galip ayrıldı, ligde ilk galibiyetine ulaştı. Temsilcimizde Kanadalı yıldızı Nirra Fields 30 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz UMF Yapı İzmit Belediyespor, ligin ikinci haftasında evinde ağırladığı Beşiktaş HDI Sigorta’yı 85-67 yenerek, sahadan galip ayrıldı.

PERİLER OYUNA SERİ BAŞLADI

İlk hafta müsabakasında deplasmanda Ankara Ormanspor’a mağlup olan İzmitli Periler, ikinci haftada Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda Beşiktaş’ı konuk etti. Karşılaşmaya oldukça seri bir başlangıç yapan UMF Yapı İzmit Belediyespor, ilk periyotu 24-14 önde tamamladı. Üstünlüğünü ikinci periyotta devam ettiren temsilcimiz, soyunma odasına 43-35 önde girdi.

RAHAT OYUN FARKLI GALİBİYET

Oyun hakimiyetini üçüncü periyota taşıyarak, skor farkını açan Mavi-Beyazlılar son periyota 71-45 önde girdi. Son periyotta da rahat bir performans sergileyen İzmitli Periler, parkeden 85-67 galip ayrıldı, ligde ilk galibiyetine ulaştı. Temsilcimizde Kanadalı yıldızı Nirra Fields 30 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.