KADEF’ten Dilovası YRP’ye ziyaret!

Dilovası 17.10.2020 - 16:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KADEF’ten Dilovası YRP’ye ziyaret!

Kocaeli AĞRI Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım ve beraberindekiler Başkanlar heyetinden Dilovası Yeniden Refah Parti Teşkilatı Başkanı Hemşerisi olan Ercan Oğuz’a ziyaret gerçekleştirildi. KADEF Federasyonu Başkan Ömer Yıldırım ve derneklerinin bir arada olduğu Kocaeli’nde yeni kurulmasına rağmen sivil toplum kuruluşlarına adete örnek teşkil etmeye devam ediyor. Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Yeniden Refah partisi ilçe başkanı Ercan Oğuz; "KADEF federasyonu başkanı Ömer Yıldırım'ın başarısını biliyor. Ağrılı hemşerimize güzel hizmetleri geçmişte Dilovası Ağrılılar dernek başkanlığı sürecinde yaptığı gibi KADEF’de de yapacağına inanıyoruz" dedi.   “PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ” KADEF Başkanı Ömer Yıldırım açıklamasında "Bizler Kocaeli AĞRI Dernekleri federasyonu olarak sivil toplum kuruluşu olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduğumuzu belirtmek isteriz. Siyasi partilerde de hemşerimizin temsilcilerinin de seçilebilir yerlerde yer verilmesini dolgu malzemesi olarak kullanılmamasını istiyor ve talep ediyoruz. Bu vesileyle İlçe başkanlığı görevini yürüten Ercan Oğuz Bey ve yönetim kurulu arkadaşlarına başarılar diliyorum" dedi. İlçe Başkanı Ercan Oğuz tarafından Yıldırım’a milli kaynak paketleri adı kitap da takdim edildikten sonra ziyaret sona erdi.

Kocaeli AĞRI Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım ve beraberindekiler Başkanlar heyetinden Dilovası Yeniden Refah Parti Teşkilatı Başkanı Hemşerisi olan Ercan Oğuz’a ziyaret gerçekleştirildi.

KADEF Federasyonu Başkan Ömer Yıldırım ve derneklerinin bir arada olduğu Kocaeli’nde yeni kurulmasına rağmen sivil toplum kuruluşlarına adete örnek teşkil etmeye devam ediyor. Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Yeniden Refah partisi ilçe başkanı Ercan Oğuz; "KADEF federasyonu başkanı Ömer Yıldırım'ın başarısını biliyor. Ağrılı hemşerimize güzel hizmetleri geçmişte Dilovası Ağrılılar dernek başkanlığı sürecinde yaptığı gibi KADEF’de de yapacağına inanıyoruz" dedi.  

“PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ”

KADEF Başkanı Ömer Yıldırım açıklamasında "Bizler Kocaeli AĞRI Dernekleri federasyonu olarak sivil toplum kuruluşu olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduğumuzu belirtmek isteriz. Siyasi partilerde de hemşerimizin temsilcilerinin de seçilebilir yerlerde yer verilmesini dolgu malzemesi olarak kullanılmamasını istiyor ve talep ediyoruz. Bu vesileyle İlçe başkanlığı görevini yürüten Ercan Oğuz Bey ve yönetim kurulu arkadaşlarına başarılar diliyorum" dedi. İlçe Başkanı Ercan Oğuz tarafından Yıldırım’a milli kaynak paketleri adı kitap da takdim edildikten sonra ziyaret sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.